ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο κεραυνός έκαψε τα φώτα σε γειτονιές του Δάσους

Ο δημοτικός οδοφωτισμός σε τμήμα του δυτικού Δάσους δεν λειτουργεί από το βράδυ της Κυριακής, δυσκολεύοντας τη ζωή των κατοίκων.

Πιο συγκεκριμένα, οι λάμπες στις κολόνες έχουν σβήσει στην οδό Σωκράτους, από τη Μάνης έως την Ηρώων Πολυτεχνείου. Το ίδιο στις κάθετες Άνδρου και Νάξου, έως Μπουμπουλίνας. Στην εφημερίδα μας έχουν φτάσει παράπονα δημοτών από τις γειτονιές αυτές, καθώς ρωτούν τι φταίει και πότε θα ξαναφωτιστουν οι δρόμοι.

Στο πρώτο υπάρχει απάντηση. Φταίει ο κεραυνός που χτύπησε σε φοίνικες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας EVA, σε κήπο σπιτιού της Σωκράτους. Όσον αφορά το δεύτερο και κρισιμότερο ερώτημα, η ΔΕΗ είναι ενήμερη για το πρόβλημα, τόσο από τη μεριά του Δήμου όσο και κατοίκων, αλλά η ίδια δεν έχει ενημερώσει πότε θα διορθώσει τη βλάβη.

Πάντως ο Δήμος προχώρησε σε αλλαγή λαμπών σε κάποιες κολόνες, για να δει μήπως φταίνε αυτές. Φως δεν άναψε, οπότε βεβαιώθηκε ότι η ζημιά είναι μεγαλύτερης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και για την πτώση κολόνας φωτισμού την ίδια μέρα στο δρόμο προς το Σχιστό Κορυδαλλού, σε εν εξελίξει έργο της ΔΕΗ, που προκάλεσε διακοπή κυκλοφορίας, η εταιρεία προσπάθησε να αποποιηθεί των ευθυνών της. Μάλλον η ιδιωτικοποίηση δεν ευνόησε ιδιαίτερα τα αντανακλαστικά της μεγάλης επιχείρησης, αν δεν τα χειροτέρεψε κιόλας…

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button