ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο γνωστός εμπρηστής χτύπησε πάλι σήμερα στη Βουλγαροκτόνου, στο Δαφνί

Οι καρδιές χτύπησαν πάλι δυνατά σήμερα το απόγευμα στο Δαφνί, όταν φλόγες ξεπήδησαν στην οδό Βουλγαροκτόνου΄, δίπλα στη μάντρα του ΨΝΑ, και χρειάστηκε αρκετά μεγάλη κινητοποίηση για να μην πάρει έκταση.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 6 μμ από σπινθήρες που έπεσαν από μετασχηματιστή ρεύματος σε κολώνες. Είχε προηγηθεί έκρηξη που άκουσαν οι περίοικοι.

Έτρεξαν με πυροσβεστήρες εργαζόμενοι του Ψυχιατρείου και σχεδόν αμέσως η υδροφόρα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Γρήγορα ήρθε και η Πυροσβεστική με 3 οχήματα. Η φωτιά σβήστηκε και ο κόσμος ηρέμησε.

Ο γνωστός εμπρηστής χτύπησε πάλι σήμερα στη Βουλγαροκτόνου, στο Δαφνί 3

Θετικό για την ταχεία αντιμετώπιση του περιστατικού υπήρξε το γεγονός ότι η περιοχή ήταν καθαρισμένη από χόρτα.

Στο ίδιο ακριβώς σημείο και από την ίδια αιτία είχαμε δύο φωτιές πριν από δύο χρόνια, στις 17 και 30 Ιουλίου του 2021. Τότε δημοσιεύσαμε το ά;ρθρο Δύο φωτιές στο ίδιο σημείο! – Βρέθηκε ο “ένοχος” . Θυμίζουμε τη φετινή διπλή φωτιά στις 18 Ιουλίου από σπινθήρες στο δίκτυο υπερυψηλής τάσης στην Κοιλάδα του Δαφνιού, Ποικίλο, την περυσινή από την ίδια αιτία στον Διομήδειο και τον Σκαραμαγκά κοκ. Αυτά για όσους αναζητούν οργανωμένους εμπρησμούς, “ξένο δάκτυλο” κτλ. Ας ασχοληθούμε με τους “εμπρηστές” που γνωρίζουμε στα σίγουρα, για να μην πιανόμαστε συνεχώς κορόιδα…

Ο γνωστός εμπρηστής χτύπησε πάλι σήμερα στη Βουλγαροκτόνου, στο Δαφνί 5

Οπτικό υλικό: Γιώργος Κόκκινος

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button