ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Δαφνί: Δύο φωτιές στο ίδιο σημείο! – Βρέθηκε ο “ένοχος”

Δύο φορές σήμανε συναγερμός για φωτιά στο ίδιο σημείο στο Δαφνί τις τελευταίες μέρες. Ευτυχώς και τις δύο η επέμβαση ήταν άμεση και δεν είχαμε παρατράγουδα. “‘Ενοχος” είναι ένας μετασχηματιστής, που πετάει σπίθες.

Η πρώτη κινητοποίηση έγινε το απογευματάκι της 17ης Ιουλίου, όταν ο πυροφύλακας της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου είδε καπνό να υψώνεται μέσα στη συνοικία του Δαφνίου. Ήταν ακριβώς στη μάντρα του ΨΝΑ, Βουλγαροκτόνου και Μυστρά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ άμεσα έφτασε η υδροφόρα του Δήμου που ήταν σε επιφυλακή λίγο πιο μακριά, στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Αθηνών. Έτσι η φωτιά σβήστηκε αμέσως (οι φωτογραφίες είναι από εκείνη την ημέρα).

Όμως ακριβώς το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και εχτές, 30 Ιουλίου. Οι περίοικοι αντιλήφθηκαν φλόγες και κάλεσαν την Πυροσβεστική. Εκτιμήθηκε ότι πηγή του κακού, που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά αν είχαμε αέρα, είναι ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ που βρίσκεται εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κλιμάκιο τεχνικών πήγε το απόγευμα για να ελέγξει και να επιδιορθώσει το μηχάνημα.

Δαφνί: Δύο φωτιές στο ίδιο σημείο! - Βρέθηκε ο "ένοχος" 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button