ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο επόμενος κατεστραμμένος δρόμος;

 

Μεταφέρουμε τηλεφωνικό σχόλιο αναγνώστη μας από την Αστυθέα, που αφορά δημοσίευμά μας. Συγκεκριμένα, το έργο της κατασκευής αντιπλημμυρικού αγωγού στην οδό Στυλίδος, για το οποίο κάνει μια ομολογουμένως λογική παρατήρηση. Περιμένουμε κι εμείς μαζί του απάντηση από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά η εικόνα που αντικρίζω από κοντά και είδα και στην εφημερίδα σας, με ανησυχεί. Είναι ο εικονιζόμενος ο κατάλληλος τρόπος για να καλυφθεί ο σκαμμένος δρόμος μετά το έργο; Έχω την εντύπωση πως τα σπασμένα κομμάτια από τις πλάκες του πεζόδρομου δεν είναι δυνατό να συμπιεστούν σωστά και σε λίγο θα έχουμε πρόβλημα στο δρόμο. Μήπως χρειαζόταν άλλο, καταλληλότερο υλικό; Θα ήθελα μια απάντηση από τον Δήμο, γιατί αν έχω δίκιο και αν τελειώσει το έργο και φύγει ο εργολάβος…    

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. τι να κάνει δηλαδή ο δήμος αφού είμαστε σε καπιταλιστικό κλοιό και ο εργολάβος έχει σκοπό το κέρδος, ας κάνουμε υπομονή και όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και περάσουν τα μέσα παραγωγής στο λαό, θα σπάει ο λαός τις πλάκες μόνος του μέχρι να γίνουν 3 άλφα και θα φτιάξουν όλα αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button