ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Ο δημότης πρωταγωνιστής στο νέο μοντέλο διοίκησης Πανόπουλου” – Βίντεο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την πρόταση του για τη διοίκηση του δήμου με τους δημότες πρωταγωνιστές στον σχεδιασμό και στη λήψη των αποφάσεων παρουσιάζει ο συνδυασμός «Ώρα Χαϊδάρι» την Τρίτη 18 Ιουλίου στις 20.00.

Όλοι οι Δημότες μπορούν να παρακολουθήσουν Ζωντανά στην εκδήλωση από όπου και αν βρίσκονται μπαίνοντας στη σελίδα του Facebook του Υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλου, είτε στο κανάλι του στο Υoutube.

Πρόκειται για μια από τις πιο καινοτόμες προτάσεις που παρουσιάζονται στην Ελληνική Επικράτεια, όπου θα υπάρξει πραγματικά ενεργή συμμετοχή των δημοτών στον ίδιο τον σχεδιασμό της πόλης.  

Ανοίγοντας τον δήμο στην κοινωνία μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ο πρωτοπόρος της εφαρμογής της στην Ευρώπη και συνιδρυτής της Novoville Ηρακλής Μπουραντάς θα συμμετέχει σε έναν πρώτο διάλογο με τους δημότες για τo πως επιτυγχάνεται ο όρος e-Democracy στην πράξη και στην καθημερινότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δηλώσεις συμμετοχής θα μπορέσουν να κάνουν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διάλογο και να παρέμβουν, μέσω της πλατφόρμας Zoom: https://meet.google.com/oax-iupb-imx

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button