Στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου βρέθηκε σήμερα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για να επισκεφτεί την αιμοδοσία του Νοσοκομείου Αττικόν, που όπως είναι γνωστό εδρεύει πια εδώ. Ήταν μια συμβολική κίνηση, για να τιμηθεί η εθελοντική αιμοδοσία φοιτητικών συλλόγων, με πρωτοβουλία της «Πανσπουδαστικής». 

Τον Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός και ο Μιχάλης Σελέκος.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το μήνυμα της σημερινής ημέρας και αυτών των ημερών, στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, είναι ότι χρειάζεται να δώσουμε όλοι αίμα, το χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας. Με τον συμβολικό αυτόν τρόπο το ΚΚΕ θέλει να δείξει όχι απλά την αλληλεγγύη του στους υγειονομικούς, που δίνουν μια τιτάνια μάχη, αλλά να δώσει κι ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία ότι πρέπει να δώσουμε όλοι όσοι μπορούμε αίμα για να σώσουμε τους συνανθρώπους μας».

Την εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου διοργάνωσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι ΣΕΤ, ΣΕΤΠ, ΣΕΥΠ του ΠΑΔΑ, ο Σύλλογος Οικοτρόφων της ΑΣΠΑΙΤΕ, ο ΦΣ του Γεωπονικού και ο ΦΣ Παντείου,καθώς λόγω της πανδημίας οι μονάδες αίματος που συλλέγονται έχουν μειωθεί κατά 40%, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή πολλών, κυρίως χρόνιων, ασθενών που έχουν συνεχή ανάγκη για μετάγγιση και όλες οι έκτακτες χειρουργικές επεμβάσεις.