ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ντίνα Σέργη: Τεχνοκρατική εμπειρία στον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου

Η Ντίνα Σέργη αποτελεί μια προσθήκη ιδιαίτερης αξίας στη λίστα υποψηφίων της παράταξης “Ώρα Χαϊδάρι”, μια και η Δασιώτισσα αρχιτέκτων μηχανικός έχει παραγωγική θητεία τόσο στον ιδιωτικό τομέα κατασκευών, όσο -και κυρίως- στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ειδικά το δεύτερο σκέλος της επαγγελματικής της εμπειρίας αποτελεί ένεση τεχνοκρατικής γνώσης για τον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου. Η Ντίνα Σέργη εργάζεται ως μηχανικός από το 1999 στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και τα τελευταία χρόνια είναι διευθύντρια. Από τις θέσεις αυτές έχει συνεισφέρει στην -κατά γενική ομολογία- πρόοδο της πόλης, αλλά και στις πρόσφατες εντυπωσιακές επιδόσεις του γειτονικού Δήμου στις δεσμεύσεις χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκά προγράμματα για την ανάπτυξη της Αγίας Βαρβάρας, που φτάνουν τα 55 εκατ. ευρώ (βλέπε Εντυπωσιακός ο απολογισμός του Λάμπρου Μίχου στην Αγία Βαρβάρα).

Η κ. Ντίνα Σέργη μίλησε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” και τόνισε ότι επιθυμεί να συμβάλλει στην αλλαγή που χρειάζεται ο δήμος μας και στη δημιουργία του κοινού μας μέλλοντος, σε μια προοδευτική, πράσινη και τεχνολογικά προηγμένη πόλη.

Η Ντίνα Σέργη εξηγεί
γιατί κατεβαίνει στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Ντίνα Σέργη: Τεχνοκρατική εμπειρία στον συνδυασμό του Άρη Πανόπουλου 3

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος έχω στόχο να συμβάλλω στη δημιουργία ενός κοινού μας μέλλοντος. Η αγάπη μου για αυτήν την πόλη με καθοδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Η δύναμη της πόλης μας είμαστε εμείς οι ίδιοι που την ζούμε καθημερινά, που μεγαλώσαμε στις γειτονιές της, που κάναμε τις οικογένειες μας , που αναθρέψαμε τα παιδιά μας και ελπίζουμε να παραδώσουμε στα εγγόνια μας μια πόλη που θα σέβεται κάθε ύπαρξη, που θα ζει μέσα στην “αγκαλιά” της.

Σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε την αλλαγή που χρειάζεται ο δήμος μας.

Η υποστήριξή σας είναι απαραίτητη και σημαντική.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν δήμο που θα είναι προοδευτικός, πράσινος, και τεχνολογικά προηγμένος.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την ευκαιρία που μου δίνετε να εργαστώ για το καλό της πόλης μας.

Ας εργαστούμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο! Μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για μία καλύτερη πόλη.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button