ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νοσοκομείο Αττικόν: Αίθουσα εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Χέρι βοήθειας δίνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στον πολυμέτωπο αγώνα κατά του κορωνοϊού, αυτή τη φορά στον κρίσιμο τομέα της  αιμοδοσίας. Οι υγειονομικές αρχές έκαναν έκκληση να μην σταματήσει η τροφοδοσία αίματος, καθώς παρατηρήθηκε ξαφνική μείωση στην προσέλευση αιμοδοτών, λόγω της επιφυλακτικότητας σε αυτή τη φάση της πανδημίας και υπάρχει φόβος για δραματική μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Πολλοί Δήμοι λοιπόν διοργάνωσαν δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας. Ο Δήμος Χαϊδαρίου από τη μεριά του προχώρησε σε μια πιο μόνιμη συνεργασία με το Νοσοκομείο Αττικόν. Για τη διευκόλυνση των αιμοδοτών και κατανοώντας τους προβληματισμούς τους, η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και ο Δήμος Χαϊδαρίου δημιουργούν νέο χώρο αιμοληψιών.

Από 26-3-2020 οι Αιμοδότες μπορούν να βοηθήσουν όσους συνανθρώπους μας χρειάζονται αίμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου. Φυσικά θα τηρούνται όλες οι προφυλάξεις κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αιμοδοσίας. Βγαίνουμε λίγο από το σπίτι για να δώσουμε ζωή!

INFO

Διεύθυνση: Δημαρχείο Χαϊδαρίου, διατίθεται χώρος στάθμευσης για τους Αιμοδότες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 πμ -2.00 μμ.

Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2105831755

Εmail:  [email protected]

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button