ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΟΣΩΠΑ

Νίκος Βουρλιώτης: Όλοι κατηγορούν την τραπ, αλλά κανείς τον ηθικό αυτουργό

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ευρύτερα γνωστός ως NiVo, είναι ράπερ, πολιτικός, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Είναι μέλος του συγκροτήματος Goin’ Through και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Family The Label. Στις δημοτικές εκλογές του 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αγίας Βαρβάρας, εκτελώντας χρέη αντιδημάρχου.

Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε στο Tik Tok και στη σελίδα Athens face σχετικά με την τραπ μουσική και έκανε μία αναφορά και στο νέο τραγούδι που ετοιμάζει με τον Γιώργο Αλκαίο.

Ο ράπερ σε όλα του τα κομμάτια αναφέρεται στα προβλήματα της κοινωνίας. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Athens face, αναφέρθηκε στην τραπ μουσική και εξέφρασε τις σκέψεις του, γύρω από αυτό το αμφιλεγόμενο είδος της μουσικής.

«Όλοι κατηγορούν την τραπ και δεν έχει κατηγορήσει κανείς την κοινωνία που εμπνέει την τραπ. Ασχοληθείτε επιτέλους με τον ηθικό αυτουργό. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας, ότι είχε στο τραπέζι αυτό θα έτρωγες. Αυτό έχει η κοινωνία, αυτό που περιγράφει η τραπ. Παρακράτος, εύκολο χρήμα, μαύρο χρήμα και όλα τα υπόλοιπα που περιγράφει. Εάν υπερβάλλουν ή όχι οι πρωταγωνιστές και εάν εμπνέονται για να κάνουν τη ζωή που περιγράφουν, εμένα δεν με αφορά. Ο γιατρός δεν ανέχεται να τον κακολογήσεις αλλά ανέχεται να διαχειριστεί με ανηθικότητα τον όρκο του, τον τίτλο του και τον ρόλο που έχει ως επιστήμονας στην κοινωνία. Ο άλλος δεν έχει κάποιο τρόπο, απλά εκφράζει την άποψή του και έχει κάθε δικαίωμα να την εκφράσει» ανέφερε στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok. 

Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε και για το τραγούδι που ετοιμάζει με τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τη μουσική βιομηχανία.

«Ετοιμάζω ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει με τον Γιώργο Αλκαίο που επιστρέφει στα δισκογραφικά πράγματα μετά από 11 χρόνια εποχής. Κάνουμε ένα τραγούδι που θα πρέπει κάτω από άλλες συνθήκες να πάμε φυλακή. Παρουσιάζουμε τα πράγματα με τόση αυθεντικότητα και αλήθεια, που θα σοκάρει».

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button