ΥΓΕΙΑΠΡΟΣΩΠΑ

Νευροχειρουργός dr Γεώργιος Δημογέροντας – Ένας «σύμμαχος υγείας» στα δυτικά προάστια

Ο νευροχειρουργός κ Γεώργιος Δημογέροντας ζει και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο Χαϊδάρι. Κατά ομολογία πολλών ασθενών του πρόκειται για έναν γιατρό που εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά  και διερευνά πάντοτε σε βάθος κάθε περίπτωση. Χαρακτηρίζεται από άριστη ιατρική κατάρτιση, υψηλή εξειδίκευση και σοβαρότητα, ενώ ταυτόχρονα παραμένει προσηνής και πάντα στο πλευρό του ασθενούς. Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τόσο τον επιστήμονα όσο και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί.

Νευροχειρουργός dr Γεώργιος Δημογέροντας - Ένας «σύμμαχος υγείας» στα δυτικά προάστια 3

Ο κ. Δημογέροντας Γεώργιος είναι Νευροχειρουργός εξειδικευμένος στη Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης. Είναι αριστούχος απόφοιτος και Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Έχει υπηρετήσει και εξειδικευτεί στην Α’ Γενική Χειρουργική Κλινική και στη Νευρολογική Κλινική του Θεραπευτηρίου “Ευαγγελισμός”, καθώς και στις Νευροχειρουργικές Κλινικές του Ογκολογικού Νοσοκομείου “ο Άγιος Σάββας” και του Ασκληπιείου Βούλας. Ο γιατρός είναι ειδικός στην κλασσική αλλά και στην μοντέρνα χειρουργική της σπονδυλικής στήλης, με ιδιαίτερη εμπειρία στις Ελάχιστα Επεμβατικές Τεχνικές, καθώς και στη Λειτουργική Νευροχειρουργική, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε ασθενή. Είναι από τους ελάχιστους Έλληνες Νευροχειρουργούς που κατέχει τίτλο επάρκειας στη Ρομποτική Χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης (Globus, Φιλαδέλφεια,ΗΠΑ, 2018).

Σήμερα, είναι Διευθυντής του Τμήματος Ελάχιστα Επεμβατικής και Ρομποτικής Νευροχειρουργικής καθώς και Υπεύθυνος της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου Metropolitan.

Είναι ένας από τους πρώτους Χειρουργούς Σπονδυλικής Στήλης στην Ευρώπη και ο μοναδικός πιστοποιημένος Νευροχειρουργός στην Ελλάδα, που χρησιμοποιεί το ρομποτικό σύστημα ExcelsiusGPS (Globus) στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται αφορούν τόσο τη Σπονδυλική Στήλη (Ελάχιστα Επεμβατική Μικροδισκεκτομή , Διαδερμική Αποσυμπιεστική Πεταλεκτομή, Κυφοπλαστική , Δισκοπλαστική, Διαδερμική Ρομποτική Σπονδυλοδεσία κτλ) και το Νωτιαίο Μυελό (Αφαίρεση Ενδομυελικών Όγκων, Αφαίρεση μηνιγγιωμάτων κτλ) όσο και το Κρανίο και τον Εγκέφαλο (Αφαίρεση καλοήθων και κακοήθων όγκων με Νευροκαθοδήγηση, αντιμετώπιση κακώσεων και ενδοκράνιων αιματωμάτων κτλ)                                                                  Το Περιφερικό Νευρικό Σύστημα και η αντιμετώπιση των παθήσεών του (όπως το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα και το σύνδρομο παγίδευσης του Ωλενίου Νεύρου ) εμπίπτουν  επίσης στη γκάμα των ενδιαφερόντων του και των υπηρεσιών που προσφέρει. Τέλος, ο κ Δημογέροντας αντιμετωπίζει επιτυχώς περιστατικά χρόνιου καλοήθους ή κακοήθους πόνου  και σπαστικότητας χρησιμοποιώντας μοντέρνες τεχνικές της Λειτουργικής Νευροχειρουργικής, όπως αντλίες ενδορραχιαίας έγχυσης φαρμάκων και νευροδιεγέρτες, σε συνεργασία με τα ιατρεία πόνου.

Τ 210 9637386,  Κιν 6977 679521 | https://www.neuroxeirourgos.gr

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button