ΔΗΜΟΤΙΚΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέος πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαϊδαρίου – Ποιοι απαρτίζουν τις Επιτροπές

Δήμος Χαϊδαρίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου η εκλογή του Προεδρείου του Δ.Σ., της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2022 και 2023.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο κ. Βαγγέλης Ζεβόλης.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Λεωνίδας Παπαδάκος και Γραμματέας η κα Μέμη – Μαρία Κοντογιάννη.

Η νέα σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου είναι: Πρόεδρος ο κ. Γιώργος Αργυρόπουλος. Τακτικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου: η κα Δήμητρα Δούμουρα, ο κ. Βασίλης Καρατζαφέρης, ο κ. Μάνος Πετούσης, ο κ. Παναγιώτης Τσατσαρώνης, η κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου. Αναπληρωματικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου: ο κ. Βαγγέλης Ζεβόλης , ο κ. Φώτης Θεοδωρακόπουλος, ο κ. Γιάννης Ηλιάδης.

Τακτικά μέλη από την αντιπολίτευση κατά τη σειρά των δημοτικών παρατάξεων: ο κ. Μιχάλης Σελέκος με αναπληρωματικό τον κ. Παναγιώτη Μοσχονά, ο κ. Απόστολος Θεοφίλης με αναπληρωματικό τον κ. Λεωνίδα Παπαδάκο, ο κ. Δημήτρης Αλεξάκης με αναπληρωματικό τον κ. Αλέξανδρο Γερολυμάτο.

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου είναι: Πρόεδρος ο κ. Φώτης Θεοδωρακόπουλος.

Τακτικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου: ο κ. Γιώργος Βελέντζας, ο κ. Βασίλης Καρατζαφέρης, ο κ. Μάνος Πετούσης, η κα Μόρφη Σάββα, η κα Κωνσταντίνα Χρονοπούλου. Αναπληρωματικά μέλη από τη Διοίκηση του Δήμου: η κα Δήμητρα Δούμουρα, ο κ. Γιάννης Ηλιάδης Γιάννης, η κα Μέμη – Μαρία Κοντογιάννη.

Τακτικά μέλη από την αντιπολίτευση κατά τη σειρά των δημοτικών παρατάξεων: ο κ. Μόσχος Χουδελούδης με αναπληρωματικό τον κ. Νίκο Καραγιάννη, ο κ. Γιάννης Αλεξόπουλος με αναπληρωματικό τον κ. Λεωνίδα Παπαδάκο, η κα Άλκηστις Βίτσα με αναπληρωματικό τον κ. Αλέξανδρο Γερολυμάτο.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button