ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν!

Ξεναγηθήκαμε στην νέα έδρα του συλλόγου από τον επικεφαλής Αλέξανδρο Γκότση*.

Στα 450 τμ των ολοκαίνουργων εγκαταστάσεων τους στον 2ο όροφο στην Μπουμπουλίνας 115, σχεδίασαν και υλοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο εντυπωσιακούς λειτουργικούς χώρους με πολυμορφικές, φωτεινές, μεγάλες αίθουσες άθλησης, φιλόξενο lobby και άρτιους βοηθητικούς λοιπούς χώρους.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν! 2

ΑΘΛΗΣΗ ΜΕ ΘΕΑ

Από εκεί ψηλά η θέα είναι εκπληκτική με τον απρόσκοπτο ορίζοντα να εμπνέει και μαζί με την καθοδήγηση του πάντα ήρεμου και εμψυχωτή προπονητή, να παρακινεί παραπάνω την άσκηση και την προσπάθεια των αθλητών.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν! 4

Οι αθλητικοί χώροι πληρούν τις προϋποθέσεις όχι μόνο για άνετη και  ευχάριστη καθημερινή προπόνηση,  αλλά είναι ικανοί να φιλοξενήσουν σεμινάρια(το πρώτο, 16ο ANOIXTO ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, έγινε πριν λίγες μέρες) και αθλητικές συναντήσεις.

Ενοποιούνται δημιουργώντας… πραγματικό γήπεδο ή κλείνουν και απομονώνονται σε μικρότερες αίθουσες .

Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν! 6Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν! 8

Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν! 10Το μοντέρνο lobby διαθέτει τζαμαρία που προσφέρει άπλετη θέα στον χώρο προπόνησης.

Την ημέρα της επίσκεψης μου αρκετοί γονείς χαλάρωναν συζητώντας και  καμαρώνοντας  τους μικρούς ασκούμενους ενώ πολλοί άλλοι εκμεταλλεύτηκαν ήδη τα νέα τμήματα ομαδικής γυμναστικής Τrx και Pilates και άλλα που οργανώνονται παράλληλα και με εξαιρετικούς προπονητές.

Ιστορία 

Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν! 12

Ο καταξιωμένος αθλητικός σύλλογος Taekwodo του Αλέκου Γκότση, μετρά πάρα πολλά χρόνια πορείας στο χώρο (18 χρόνια τον βρίσκαμε στην οδό Άνδρου του Δάσους Χαϊδαρίου ) και μια λαμπρή διαδρομή  στο άθλημα μεταφέροντας  την φιλοσοφία και την τεχνική του υπέροχου σπορ σε μικρούς, και νεαρούς αθλητές, αγόρια, κορίτσια  και μεγαλύτερους λάτρεις του Taekwodo.

Σήμερα, με το εντυπωσιακό άλμα των νέων εξαιρετικών τους εγκαταστάσεων είναι έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα παραπάνω στον χώρο της άθλησης:

Οι νέες εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χαϊδαρίου μας κατέπληξαν! 14

Στα τμήματα του Αθλητικού  Συλλόγου Χαϊδαρίου λειτουργούν: 

-TAEKWO DOO

  • Όλο το φάσμα της  πολεμικής τέχνης, Αυτοάμυνα –  Τεχνικό κομμάτι (πούμσε)
  • Άγωνιστικό  για όλες τις ηλικίες.

– ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΔΑΦΟΥΣ

  • Τμήματα για παιδιά από 4 ετών.

– ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  • (trx, pilates, yoga κ.α)  Τμήματα ενηλίκων

*Ο Αλέξανδρος Γκότσης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος 7 Dan, πρώην επίσημος προπονητής της ολυμπιακής ομάδας 2004, πρώην επίσημος προπονητής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Αθλητικός Σύλλογος Χαϊδαρίου 

Μπουμπουλίνας 115, Δ. Χαϊδαρίου, τ. 21058 10 066 κ. 6977 347 156

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια και να συνεχίσετε να προσφέρετε το ίδιο καλό έργο! 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button