ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέα εποχή για το “Τ. Χαραλαμπίδης”

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες στο γήπεδο της Ιεράς οδού και θεωρείται εφικτή η δυνατότητα φιλοξενίας αγώνων από τις αρχές Απριλίου. Η κορυφαία ποιότητα του νέου πλαστικού τάπητα επιτρέπει στις ομάδες να ονειρεύονται καλύτερες προπονήσεις και αγωνιστική αναβάθμιση.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (25 Μαρτίου), έχει στρωθεί σε όλο τον αγωνιστικό χώρο ο νέος τάπητας και έχει πέσει η άμμος. Μένει να απλωθεί το γέμισμα καουτσούκ και να γίνει ανάδευση του πλαστικού χόρτου από ειδικό μηχάνημα ώστε να “αφρατέψει”. Αφού μπουν και οι εστίες, μπορούν να οι ομάδες να ξεκινήσουν προπονήσεις. Πιθανή ημερομηνία πρώτου αγώνα η 7η Απριλίου. 

Στο μεταξύ στη δυτική πλευρά έχει υψωθεί το τσιμεντένιο τοιχίο ώστε μην μπαίνουν νερά από την πλαγιά. Επίσης απέναντι από την υπάρχουσα εξέδρα (524 ατόμων) είναι έτοιμη η βάση για την τοποθέτηση νέας εξέδρας για τους φιλοξενούμενους (150 ατόμων) με μεταλλική κατασκευή. Έτσι το γήπεδο θα είναι πια δυναμικότητας 674 θεατών. Θα γίνουν οικοδομικές εργασίες και στα αποδυτήρια και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Τ. Χαραλαμπίδης
Ιούνιος 2017, ο δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπογράφουν την προγραμματική σύμβαση για την ανακαίνιση του “Τ. Χαραλαμπίδης”

Εντός των ημερών αναμένεται η έναρξη των εργασιών τοποθέτησης πλαστικού τάπητα και στον αγωνιστικό χώρο του Αθλητικού Κέντρου Δάσους. Οι δύο μελέτες καταρτίστηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Το έργο στο γήπεδο του Δάσους θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ το “Τ. Χαραλαμπίδης” αναβαθμίζεται με πόρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Βασίλης, πιστός φύλακας του σταδίου.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button