ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΥ ΖΕΙΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio!

 

“Η τέχνη του μασάζ” ήρθε για να προσφέρει σε όλους την απόλυτη ευεξία!

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 3
L’ arte di Massaggio, Λ. Αθηνών 336 Χαϊδάρι, στο Εμπορικό Κέντρο Ελλήσποντος, δίπλα στα Goody’s

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 5

Σας παρουσιάζουμε για μια νέα, σημαντική, άφιξη στο Χαϊδάρι, το L’ arte di Massaggio, έναν υπέροχο χώρο ευεξίας και υπηρεσιών μασάζ που εγκαινιάστηκε μόλις πριν λίγες μέρες.

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 7

Στην ξενάγηση του χώρου και των υπηρεσιών (είδη μασάζ και θεραπείες), που προσφέρονται στο νέο κέντρο ευεξίας, συνειδητοποίησα πόσο το μασάζ μάς αφορά όλους, αφού το αυτό το κέντρο προσφέρει από αναζωογόνηση και χαλάρωση μέχρι θεραπεία και ανακούφιση από πόνους!

Περισσότερα από 10 είδη μασάζ 

Μάλαξη Θεραπευτική, Πλάτης – Αυχένα, Λεμφική, Αθλητική, Άκρων, για Εγκύους, Αρωματοθεραπεία, Ρεφλεξολογία, Λασπoθεpαπεia (με πρoϊόντα Thalgo), Σoκολατοθεραπεία, μαλάξεις με ζεστές πέτρες, και φυσικό lifting προσώπου (Rejuvance) είναι μόνο κάποιες από τις θεραπείες, ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποιούν είναι αγνά φυτικά έλαια ιατρικής κατηγορίας.

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 9
Στις βασικές υποδομές τους περιλαμβάνονται 5 χώροι συνεδριών: 2 exclusive rooms, 2 regular και 1 διπλό για ταυτόχρονες θεραπείες

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 11

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 13

Τα εγκαίνια

 Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση γνωριμίας που τα είχε όλα και άφησε σε όλους όσους ήμασταν παρόντες τις καλύτερες εντυπώσεις για τις άρτιες εγκαταστάσεις του L’ arte di Massaggio, τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του και την zen ατμόσφαιρα, ικανή να σε αποφορτίσει και να σε ηρεμήσει με το που μπαίνεις στον χώρο! 

Φίλοι και γνωστοί μαζί με τους ιδιοκτήτες και την ομάδα του προσωπικού έδωσαν το το παρόν στην βραδιά των εγκαινίων

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 15 Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 17

Refresh your Body

Στις βασικές υποδομές τους περιλαμβάνονται 5 χώροι συνεδριών: 2 exclusive rooms, 2 regular και 1 διπλό για ταυτόχρονες θεραπείες.

Εxtra tip: Η Δωροκάρτα, που μπορείτε να προμηθευτείτε με την θεραπεία της επιλογής σας και να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας.                              

 Απολαύστε κι εσείς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το εξειδικευμένο προσωπικό τους, αποφορτίζοντας πνεύμα και σώμα.  Οι τιμές τους θα σας ξαφνιάσουν καθώς είναι προσιτές για όλους. Ενώ δεν λείπουν και τα πακέτα ειδικών τιμών.   

Καλές δουλειές για το L’ arte di Massaggio που σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς…

Μπέττυ Λαμπροπούλου

Νέα Άφιξη: L’ arte di massaggio! 19info

Info: L’ arte di Massaggio                          Λ. Αθηνών 336, Χαϊδάρι                          Τ. 2111113024    www.lartedimassaggio.gr                        facebook: LarteDiMassaggio

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button