ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΑΓΟΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

NCS, για τον καλοντυμένο άντρα! Η μπουτίκ του ελληνικού design brand βρίσκεται στο Χαϊδάρι.

NCS ή αλλιώς Πηγή του Ανδρικού Πουκαμίσου αν αναζητάς Ποιότητα, Design και λογικές τιμές. Η φήμη της εταιρίας ξεπερνά κατά πολύ την πόλη, με μεγάλο και επώνυμο (όπως θα δείτε παρακάτω) πελατολόγιο, όμως έχουμε την τύχη η μπουτίκ της να βρίσκεται εδώ, μετατρέποντας το “καλοντυμένος” σε μια διαδικασία γρήγορη, ευχάριστη, απλή!


Στο κατάστημα της NCS στο Χαϊδάρι, Στρ. Καραϊσκάκη 96, το έμπειρο προσωπικό θα γίνει αν το θέλετε ο άνθρωπος σας για να προτείνει χρώματα, σχέδια – κλασσικά και μη – και πώς να τα συνδυάσετε για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας, γιατί όχι αξέχαστο, στυλιστικό στίγμα!

Ο υψηλός σχεδιασμός και η ποιότητα κατασκευής των ενδυμάτων NCS σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία είναι οι παράγοντες που οδήγησαν στην αδιαμφισβήτητη αναγνώριση του brand στην ελληνική αγορά.

Η εταιρία διαθέτει και μια ακόμη πολύ δημοφιλή συλλογή, την BRADLEY, με διαφορετικές υφές και κομψό αποτέλεσμα. Οι συλλογές βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα στην ανδρική ένδυση σε όλη την Ελλάδα, διατηρώντας πάντα μια διαδραστική σχέση με τους πελάτες της.

Επενδύστε στο Πουκάμισο

Το πουκάμισο προσδίδει στον άνδρα μια ακαταμάχητη κομψότητα και διαχρονικό εκτόπισμα γεγονός που το καθιστά ως τον πιο δυνατό μπαλαντέρ της ανδρικής γκαρνταρόμπας.
Φορώντας το σωστό ύφασμα και σχέδιο πουκαμίσου από το NCS, ξεχωρίζετε χωρίς πολύ κόπο. Με τα κατάλληλα κομμάτια από όλη την καλόγουστη συλλογή NCS, δημιουργείτε ιδανικά και αρμονικά σύνολα, δίχως στυλιστικά λάθη, γίνεστε πρωταγωνιστές για κάθε κοινωνική και εργασιακή περίσταση και κάθε εποχή, με όποιο στυλ επιλέγετε: πρωτότυπου, μοντέρνου ή διαχρονικού σχεδιασμού.

Δεν είναι τυχαίο που Άντρες της ενημέρωσης και των τηλεοπτικών δρώμενων, τιμούν την Ncs επιλέγοντάς την σε εμφανίσεις τους στην τηλεόραση αλλά και στις προσωπικές στιγμές τους.

Δώστε ένα θερμό καλωσόρισμα στο νέο έτος με NCS

Αυτές τις γιορτές ξέρετε που θα αγοράσετε τα πιο όμορφα δώρα, για τους άνδρες της παρέας, της οικογένειας, τον συνεργάτη, τον σύντροφο. Οι άντρες της ζωή σας, θα το εκτιμήσουν. Ακόμη και οι θηλυκές υπάρξεις, θα μπουν στον πειρασμό να δανειστούν ένα πουκάμισο κρυφά, ζηλεύοντας τα μοναδικά πουκάμισα, του φίλου τους.

Ανδρικό Ντύσιμο NCS – Σχέση Εμπιστοσύνης

Η NCS επενδύει στην σταθερή αξία, στο φως και στην καλαισθησία, κόντρα σε ότι xαλάει την διάθεση και την αισθητική. Είναι απάντηση στην παρούσα ιδιαίτερη συνθήκη και το “Ευχαριστώ” στον κάθε ένα ξεχωριστό πελάτη της για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια, που δεσμεύεται να τιμά.

Ncs Κατάστημα: Στρατάρχου Καραϊσκάκη 96, Χαϊδάρι
Ncs γραφεία: Έβρου 55, Τ.Κ. 12243, Αιγάλεω
Tηλέφωνο: 210 59 86 625
Web: https://www.ncs-shirt.com

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button