ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Μου επιτέθηκε μαινόμενος, γιατί… σταμάτησα στο κόκκινο”

Ο συμπολίτης Σ.Φ. περιγράφει τη στιγμή που βρέθηκε στο κέντρο ενός περιστατικού βίας στη διασταύρωση Λ. Θηβών και Ιεράς Οδού, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Χαϊδάρι. Άγνωστος του επιτέθηκε γιατί σταμάτησε στο κόκκινο του φαναριού, αντί να συνεχίσει την πορεία του. Και όλα αυτά σε ένα τόσο πολυσύχναστο σημείο με πυκνή κυκλοφορία. Να τι έγραψε στην εφημερίδα μας:

Η κατάσταση έχει ως εξής! Άναψε πορτοκαλί το φανάρι και πέρασαν και δυο οχήματα μπροστά μου, σταμάτησα λοιπόν για να μην περάσω με κόκκινο. Αυτός ήταν ο λόγος που ο τύπος εκνευρίστηκε και άρχισε να κορνάρει ασταμάτητα, ήρθε δίπλα στο αμάξι μου, από αριστερά, με το δικό του, (στη λωρίδα που στρίβει στη Θηβών, αριστερά προς Πειραιά). Άνοιξα το παράθυρο μου και του είπα -ήρεμα και χωρίς να βρίσω- «γιατί κορνάρεις, πού να πάω, αφού είναι κόκκινο». Και ο τύπος κατέβηκε για τσαμπουκά, έβριζε και βλαστημούσε, προσπάθησε να μου ανοίξει την πόρτα και άρχισε να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στο παράθυρό μου και χαμηλά στην πόρτα του αυτοκινήτου μου.

Επειδή έχουν ξεφύγει τα περιστατικά βίας τελευταία, καλό θα ήταν να δημοσιευθεί και να προσέχει πιο πολύ ο κόσμος. Αν δεν είχα κλειδωμένο το αμάξι μου, θα μιλούσα για ξυλοδαρμό. Ευτυχώς ήταν μόνο υλικές οι ζημιές.

ΥΓ. Αν κάποιος που διαβάζει έτυχε να είναι κοντά στο περιστατικό και να είδε τον αριθμό κυκλοφορίας του δράστη, παρακαλώ να με ενημερώσει. (Σσ. μπορεί να στείλει μήνυμα στην εφημερίδα μας). Επίσης, θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να αντληθεί οπτικό υλικό από κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας.

"Μου επιτέθηκε μαινόμενος, γιατί... σταμάτησα στο κόκκινο" 3

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button