ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μικρές ζημιές στο Χαϊδάρι από τη μεσημεριανή νεροποντή

Στα όριά της έφτασε σήμερα η δυνατότητα απορροής υδάτων στην πόλη μας, χωρίς ευτυχώς να ξεπεραστεί. Έτσι ενώ σε γειτονικούς Δήμους όπως η Αγία Βαρβάρα και το Αιγάλεω καταγράφηκαν αρκετές ζημιές, στο Χαϊδάρι είχαμε περιορισμένες επιπτώσεις από τη μεσημεριανή νεροποντή.

Οι δρόμοι πλημμύρισαν και ο κόσμος που βρισκόταν σε δρόμους και μαγαζιά αιφνιδιάστηκε από το ξαφνικό φαινόμενο, συνηθισμένο στη βόρεια Ελλάδα αλλά όχι στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, από την καταιγίδα πλημμύρισαν δύο σπίτια στην πόλη μας. Το ένα βρίσκεται στην οδό Κορυτσάς και το άλλο στην πάροδο Φιλίππου. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές, αλλά δεν κινδύνεψαν άνθρωποι.

 

Φωτό Poly Tsifilitakou

Κύκλοι της δημοτικής αρχής χαρακτήρισαν στην εφημερίδα μας αποτελεσματικές τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από συνεργεία του Δήμου σε σημεία της πόλης. Θυμίζουμε ότι αναμένεται η έναρξη του μεγάλου αντιπλημμυρικού της Λ. Αθηνών, ενώ έχει εγκριθεί από την Περιφέρεια η υλοποίηση δύο ακόμη έργων σε Κάτω Αφαία και δυτικό Δάσος, με μελέτες του Δήμου.

Από το χαλάζι που έπεσε σε όλο το Χαϊδάρι δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button