ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μιχάλης Θεοδοσιάδης: Ο πρόεδρος του ΑΟΧ πήρε θέση στην εκλογική μάχη

Ο πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου πήρε θέση στην προεκλογική κούρσα της πόλης μας. Με ανάρτησή του τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Άρη Πανόπουλου, επικαλούμενος την παλιά φιλία τους, αλλά κυρίως το γεγονός ότι ο επικεφαλής της “Ώρας Χαϊδάρι” δήλωσε στην ομιλία του στην Πλατεία Ηρώων ότι θα αποδοθεί στον ΑΟΧ το γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης”, στο πλαίσιο γενικότερης αναδιοργάνωσης του αθλητισμού στο Χαϊδάρι και δημιουργίας νέων αθλητικών χώρων.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης με δήλωσή του στην εφημερίδα μας έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αθλητική υποδομή, η οποία υπολείπεται αυτής άλλων πόλεων. “Υπάρχουν δήμοι που έχουν τις εγκαταστάσεις τους σε πολύ καλή κατάσταση και φτιάχνουν και καινούργιες. Υπάρχουν χρήματα αλλά… πρέπει να τα ζητήσουμε. Είναι κρίμα για τη νεολαία του Χαϊδαρίου“, είχε πει στο Χαϊδάρι Σήμερα. Αναλυτικά οι προτάσεις εδώ: Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης ξεκινά σταυροφορία για νέα γήπεδα στο Χαϊδάρι

Η δήλωση στήριξης στον Άρη Πανόπουλο:

Με τον Άρη Πανόπουλο έχουμε μια προσωπική σχέση και φιλία που μετράει χρόνια, από τη συνοικία του Προφήτη Ηλία, και χαίρομαι προσωπικά για την πορεία του.

Χαίρομαι, όμως, και θεσμικά, ως Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, και για τη χθεσινή δημόσια δέσμευση του στην κεντρική του ομιλία πως η ιστορική μας έδρα, το γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», θα αποδοθεί στην ιστορική ομάδα της πόλης μας. Το γεγονός αυτό, πέρα από τη σημαντική βοήθεια που θα προσφέρει στην πρόοδο της ομάδας μας, θα σημάνει και πρόοδο στον αθλητισμό της πόλης, καθώς συνοδεύτηκε από τη δέσμευση του να δημιουργηθούν και νέοι αθλητικοί χώροι για τα παιδιά μας.

Πεποίθηση μου είναι πως ο Άρης Πανόπουλος, ως άνθρωπος αλλά και ως πολιτική προσωπικότητα, συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα για να γίνει ένας καλός Δήμαρχος για την πόλη μας! Προσωπικά θα έχει τη στήριξή μου σε αυτή την πορεία!

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button