ΕΞΟΔΟΣ

Στο “τριπάκι” της ελληνικής κουζίνας: Αυτό είναι το μεζεδοπωλείο με αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στα δυτικά

Το ελληνικό φαγητό “έξω” λίγα μέρη του κόσμου μπορούν να το συναγωνιστούν. Αυτό αναγνωρίζεται από όλους. Το καλό είναι ότι μια νέα γενιά εστιατόρων και μαγείρων μπαίνει στο “τριπάκι” της ελληνικής κουζίνας, δημιουργώντας πάνω στις γεύσεις και ψάχνοντας το καλό ελληνικό υλικό.

Ένα τέτοιο μεζεδοπωλείο βρήκαμε στο κέντρο του Χαϊδαρίου, την οποία γνωρίζαμε σαν στέκι φαγητού από παλιά, πλέον όμως μιλάμε για μια εντελώς νέα άφιξη και φρέσκια πρόταση. Η νεολαία δίνει αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στο μαγαζί, με τον ιδιοκτήτη Θανάση Βαϊάκη να προσέχει κάθε λεπτομέρεια και τον σεφ Χρήστο Καζάνη να επιμελείται το μενού. Το σέρβις είναι άψογο και… χαμογελαστό.

μεζεδοπωλείο "Ελλήνων Τα... Ξύδια"
Σκιουφιχτά με χοντροκομμένο κιμά κοτόπουλο, πάστα μανιταριών,
λάδι τρούφας και κεφαλοτύρι τριμμένο. Από τα πολύ δυνατά…

Θα λοξοδρομήσεις μόλις μερικά βήματα από την περατζάδα της Στρ. Καραϊσκάκη και θα βρεθείς στο σωστό σημείο για ένα πλούσιο γευστικό ταξίδι που σχεδιάζεται με γνώση, μεράκι και αγάπη. Μιλάμε για το μεζεδοπωλείο Ελλήνων τα…ξύδια και θα μοιραστούμε μαζί σας μια αξιόλογη γευστική εμπειρία.

Ελλήνων τα...ξύδια
Χειροποίητη τσαΐτιά με σπανάκι και κατσικίσιο τυρί στο μεζεδοπωλείο “Των Ελλήνων τα…ξύδια”. Το φύλλο από ιστορικό εργαστήριο του Αιγάλεω έρχεται φρέσκο κάθε μέρα.
Στο "τριπάκι" της ελληνικής κουζίνας: Αυτό είναι το μεζεδοπωλείο με αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στα δυτικά 5
Ζουμερές σεφταλιές φτιαγμένες στο μαγαζί, που αξίζει να δοκιμάσεις.


Είμαστε ευτυχείς που ήρθε η στιγμή να το επισκεφθούμε, γιατί απολαύσαμε μία θετική εμπειρία που ξεκίνησε από τον φιλόξενο χώρο και επεκτάθηκε στις γεύσεις που δοκιμάσαμε από την πρώτη ως την τελευταία μπουκιά!

Στο "τριπάκι" της ελληνικής κουζίνας: Αυτό είναι το μεζεδοπωλείο με αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στα δυτικά 7
Παστουρμαδόπιτα χειροποίητη, πλούσια σε γεύση και ποσότητα (όπως όλες οι μερίδες!).
Για την περίπτωση, πολύ καλό κρασί χύμα μοσχοφίλερο.
Αρκετοί προτιμούν ημίγλυκο, που τελευταία γνωρίζει μια νέα άνθιση στα τραπέζια.

Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι από τα πιάτα που δοκιμάσαμε την συγκεκριμένη ημέρα στο Ελλήνων τα…ξύδια και αν δεν το έχετε ακόμα ανακαλύψει, προτείνουμε να το βάλετε στον χάρτη χωρίς δισταγμό.

Το μεζεδοπωλείο Ελλήνων τα…ξύδια βρίσκεται στην Ν. Πλαστήρα 32 και έχουμε πολλά ακόμα να πούμε για τα νέα πρόσωπα που το τρέχουν και τα γευστικά ταξίδια που προσφέρει.

Στο "τριπάκι" της ελληνικής κουζίνας: Αυτό είναι το μεζεδοπωλείο με αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στα δυτικά 9
Μοσχαρίσιο μπιφτέκι χειροποίητο με σπαστή πατάτα και χειροποίητη πιτούλα από την Πτολεμαΐδα, σερβιρισμένη με αρωματικό λάδι. Ζουμερό, με ωραία γεύση κρέατος, χωρίς τα μπαχαρικά να κυριαρχούν (καλό και για το στομάχι…).

Ελλήνων τα…ξύδια: Κλείνετε το τραπέζι σας στο 210 5815910 και on line https://bit.ly/4iVESHQ & άλλες πλατφόρμες. ΠΣΚ & γιορτές με ζωντανή μουσική🎶

Στο "τριπάκι" της ελληνικής κουζίνας: Αυτό είναι το μεζεδοπωλείο με αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στα δυτικά 12
Μια από τις πολλές γωνιές του δαιδαλώδους και προνομιακού για αυτό το λόγο μεζεδοπωλείου
Ελλήνων τα…ξύδια
Χειροποίητο τζατζίκι με σωστό στραγγιστό γιαούρτι, σκόρδο, καρότο. Από τα “μικρά” καταλαβαίνεις τη διαφορά…
Στο "τριπάκι" της ελληνικής κουζίνας: Αυτό είναι το μεζεδοπωλείο με αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στα δυτικά 15
Πράσινη σαλάτα με προσούτο Ευρυτανίας, dressing εσπεριδοειδών,
πράσινο μήλο και γραβιέρα Νάξου.
Στο "τριπάκι" της ελληνικής κουζίνας: Αυτό είναι το μεζεδοπωλείο με αέρα φρεσκάδας και ζωντάνιας στα δυτικά 17

Μ.Λ.
Χαϊδάρι Σήμερα, έξοδος

Παρόμοια Άρθρα

Εγγραφή
Notify of
guest
0 Comments
Παλαιότερα
Νεότερα Δημοφιλέστερα
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Back to top button
0
Πάρτε μέρος στη συζήτηση!x