ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΕΙΑΣ

Μesogeios Νεφρολογικά Κέντρα

Ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios ιδρύθηκε με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Πάντα με όραμα την δημιουργία μίας πρότυπης μονάδας νοσηλείας. Και σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του ασθενή, μέσα από την ουσιαστική αντιμετώπιση της νεφρικής ανεπάρκειας. 

Από τον  Αύγουστο του 2018 μια ακόμα μονάδα αιμοκάθαρσης εντάσσεται στο δίκτυο του Ομίλου των Νεφρολογικών Κέντρων Mesogeios, στο Χαϊδάρι. Στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών της Δυτικής Αττικής. Αποτελεί το όγδοο σημείο εξυπηρέτησης συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα (Κρήτη, Π.Φάληρο, Παλλήνη, Σέρρες, Καλαμάτα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη) και το τρίτο στην Αττική.

Μesogeios Νεφρολογικά Κέντρα 3

Η μονάδα στεγάζεται σε νεόδμητες, υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις σε τρία επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ και σε οικόπεδο εκτάσεως 1,300 τ.μ. Το κτίριο διαθέτει όλα τα προηγμένα συστήματα για την άνεση και την ασφάλεια των ασθενών. Όπως συστήματα κλιματισμού,  εναλλαγής καθαρού αέρα, ατομικές τηλεοράσεις  δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

Υπηρεσίες

  • Με συνολικά 2 αίθουσες αιμοκάθαρσης450 τ.μ. καθώς και ξεχωριστό χώρο περίθαλψης ασθενών με Ηπατίτιδα Β, η μονάδα έχει δυναμικότητα 180 ασθενών  διαθέτοντας 30 υπερσύγχρονα μηχανήματα 5008S καθώς και high και low flux φίλτρα αιμοκάθαρσης πολυσουλφόνης και ελιξόνης του οίκου Fresenius Medical Care.
  • Όπως σε όλες  τις μονάδες του ομίλου MESOGEIOS, θα υπάρχει παρακολούθηση από καρδιολόγο και άμεση λύση σε προβλήματα αγγειακών προσπελάσεων με αγγειοχειρούργους συνεργάτες της μονάδας.
  • Συνεργασία με το Θεραπευτικό κέντρο Αθηνών «ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»
  • Τα νεφρολογικά κέντρα MESOGEIOS προκειμένου να διασφαλίσουν υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών και ασφαλή θεραπεία, έχουν πιστοποιηθεί με τα παρακάτω πρότυπα:ISO 9001:2008 – TUV HELLAS                                                                                 EN ISO 15224 ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ – TUV HELLAS

Προσωπικό μονάδας

Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό της μονάδας είναι πλήρως  καταρτισμένο και εξειδικευμένο,  με απώτερο στόχο  τη βέλτιστη  ποιότητα και  ασφάλεια στην αιμοκάθαρση για τον κάθε ασθενή.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Αίθουσα-2-600x296.jpg

Με προδιαγραφές τέτοιες, που να ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες του ασθενή

info
Διεύθυνση: Κορυτσάς 21A& Ανεξαρτησίας, Χαϊδάρι, Αθήνα, 12462
Τηλέφωνο: 210-5310320
Φαξ: 210- 5310321
Κινητό: 6985647868
Email: [email protected]                                                  https://www.mesogeios.gr/

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button