“Μέρα Προβατίνας”, μέρα άχαστης νοστιμιάς στο Δάσος Χαϊδαρίου – Κέρασμα το κρασί
Καλά τα νέα για τους μυημένους στο πεντανόστιμο κρέας της προβατίνας, καθώς η κάθε Πέμπτη πλέον στο “Παν σαι Τάκη”, στην πλατεία του Δάσους Χαϊδαρίου, είναι αφιερωμένη σ΄ αυτό το ανώτερης νοστιμιάς κρέας.
Η καλή προβατίνα θέλει προσεκτική επιλογή, μάστορα χασάπη και μαεστρία στα κάρβουνα. Έτσι φτιάχνεται ένα πιάτο λουκούμι και αυτό στο “Παν σαι Τάκη” το γνωρίζουν καλά.
Στα κάρβουνα
Η προβατίνα, που είναι το θηλυκό πρόβατο 24 μηνών και άνω, με σωστή διαχείριση, αγάπη και μεράκι, γίνεται λουκούμι σε διάφορες εκδοχές και αποκτά την τιμητική της κάθε Πέμπτη στο “Παν σαι Τάκη” με μερακλίδικη σούβλα, ακαταμάχητα παϊδάκια στα κάρβουνα και ζουμερά μπιφτέκια προβατίνας!
Μαζί με τα ωραία ταβερνίστικα συνοδευτικά πιάτα του “Παν σαι Τάκη” και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα αυτής της ψησταριάς, η εθιστική τσίκνα της προβατίνας σε προσκαλεί να την απολαύσεις την Πέμπτη στο κέντρο του Δάσους Χαϊδαρίου!
Το ραντεβού της Πέμπτης λέει προβατίνα, γιατί όσοι ξέρουν από πρόβειο… ξέρουν τι θα κάνουν. Οι υπόλοιποι προκαλούνται να δοκιμάσουν!