ΕΙΔΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μέχρι το καλοκαίρι έτοιμες οι δύο πεζογέφυρες της Λ. Αθηνών;

Σε ρεπορτάζ του έγκυρου ypodomes.gr για τα μεγάλα έργα που τελειώνουν εντός του 2021 υπάρχει αναφορά στα γεφύρια της Άρτας στην αθηναϊκή τους εκδοχή και πιο συγκεκριμένα στις έξι πεζογέφυρες που εδώ μάταια περιμένουμε να χτιστούν σε πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας. Ως γνωστόν ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Καραγιάννη, λοιπόν, μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί και η πολύκροτη εργολαβία για τις έξι πεζογέφυρες σε μεγάλους άξονες της Αθήνας. Ήδη σε λειτουργία είναι η πεζογέφυρα της Λ.Ποσειδώνος στο ύψος της Καλαμακίου.

Σε άρθρο μας του Οκτωβρίου 2020 γράφαμε ότι η (νέα) συμβατική ημερομηνία παράδοσης μάς πάει στις 24 Μαΐου του 2021, η οποία, όπως φαίνεται από το σημερινό δημοσίευμα (και αν δεν υπάρξουν και πάλι απρόοπτα), θα είναι η τελική. Θυμίζουμε ότι η κατασκευή των δύο πεζογεφυρών του Χαϊδαρίου, μέρος ευρύτερου προγράμματος του Υπ. Υποδομών για 6 ανάλογες γέφυρες σε λεωφόρους της Αθήνας, υπογράφηκε το 2017 με στόχο να παραδοθούν την άνοιξη του 2019! Ωστόσο φτάσαμε στον Φεβρουάριο του 2020 και η μία -στο Παλατάκι- δεν έχει κάνει κάν κάνει έναρξη εργασιών…

Περισσότερα για τις δύο πεζογέφυρες εδώ: Τρία χρόνια φαγούρα! – Να τι συμβαίνει με τις πεζογέφυρες της Λ. Αθηνών

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button