ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το 3ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου  

Η “οικογένεια” του 3ου Γυμνασίου έδειξε και πάλι έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το συνάνθρωπο. Η πρωτοβουλία του 15μελούς και του Συλλόγου Γονέων για συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών ένδυσης για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

Μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από το 3ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου   2

Με συντονίστρια την καθηγήτρια κ. Ιωάννα Λαζικίδη, συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στο σχολείο μεγάλες ποσότητες τροφίμων, που προσφέρονται από το 3ο Γυμνάσιο σε ευπαθείς ομάδες. Τη δεδομένη στιγμή προσφέρθηκαν για τους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας 108 κιλά τροφίμων.

Στο σύνολο περίπου 200 κιλά τρόφιμα, ποσότητα φαρμάκων και πολλές τσάντες με είδη ένδυσης και υπόδησης, γέμισαν το λευκό βαν και τα πορτμπαγκαζ των δύο αυτοκινήτων μεταφοράς των “αντιπροσώπων” μας.

Η αντιπροσωπεία του σχολείου με τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, κ. Μιχάλη Αντωνίου.

Ρούχα και τρόφιμα παραδόθηκαν την Πέμπτη 23/11. Υπεύθυνοι του Δήμου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας τα παρέλαβαν και ευχαρίστησαν μαθητές, γονείς, καθηγητές για την ευγενική προσφορά.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button