ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Μαρτυρία: Ήμουν μπορστά τη στιγμή που η νταλίκα σκότωσε τον οδηγό της μηχανής στη Λ. Αθηνών”

Το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου στο φανάρι της Λ. Αθηνών στο ύψος του Κολμβητηρίου είναι το αποτέλεσμα της δολοφονικής οδηγικής συμπεριφοράς ενός οδηγού φορτηγού, σύμφωνα με συμπολίτη που έζησε από απόσταση αναπνοής όλο το συμβάν.

Ο κ. Γ. Δ. μίλησε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” για να ξεκαθαρίσει τις συνθήκες του δυστυχήματος και έχει δώσει τα στοιχεία του στην Τροχαία όπου προτίθεται να καταθέσει. Επίσης είναι στη διάθεση της οικογένειας του θύματος (μέσω της εφημερίδας μας) αν το επιθυμεί.

Η περιγραφή του κ. Γ.Δ. επιβεβαιώνει τα πρώτα στοιχεία του ρεπορτάζ μας για παραβιαση του κόκκινου σηματοδότη εκ μέρους του οδηγού του φορτηγού, ο οποίος έπεσε πάνω σε σταματημένα οχήματα. Επίσης σημειώστε ότι για λίγα δευτερόλεπτα γλίτωσαν οι πεζοί που διέσχιζαν το φανάρι μπροστά στο “Χωριάτικο”.

Να τι μαρτυρά ο κ. Γ.Δ.

Το φανάρι κόκκινο, σταμάτησε η κυρία με την mercedes μπροστά μου, στη μεσαία λωρίδα εώω, αριστερά μας περνά η μηχανή, σταματάει ο άνθρωπος στο φανάρι και περιμένει. Πέρασε μια κυρία με το καροτσάκι και το μωρό της, άλλη μίαα κοπέλα.. Ευτυχώς! Πραγματικά αν αργούσαν για κάποιο λόγο να περάσουν θα τους σκότωνε κι αυτούς.

Αφού λοιπόν έχω ελαττώσει ταχύτητα και πλησιάζω τη κυρία με την mercedes, βλέπω από αριστερά μου το φορτηγό να μας προσπερνάει δίχως να φρενάρει, ενώ είχε χρόνο να το κάνει.

Μετα το τι είδανε τα ματια μας… Πράγματικα ειναι δύσκολο να σας τα περιγράψω.

Είδα τον άνθρωπο να τον χτυπάει η εμπρός ρόδα της νταλίκας μαζί με την μηχανή και να περνά από πάνω του. Στη κυριολεξία πέρασε όλο το φορτηγό από πάνω του. Δεν πάτησε καθόλου φρένο.

Υπόψιν ότι και την κυρια με την mercedes την εμβόλισε και γλίτωσε από θαύμα. Σαν να προσπάθησε να περάσει ανάμεσά τους με κόκκινο το φανάρι.

Μόλις κατέβηκα κάτω και είδα τον άθρωπο, έπαθα σοκ κι εγώ και η γυναίκα μου, ξεψυχούσε μπροστά μας

Έχω δώσει τα στοιχεία μου και στην Τροχαία, αλλά αν χρειαστούν και οι οικογένειες του συγχωρεμένου ή της κυρίας μπορώ να καταθεσω ότι είδαμε κι εγώ και η γυναίκα μου.

Ευελπιστώ να βρούνε και οπτικό υλικό από κάμερες.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Είναι λυπηρό να χάνονται άδικα ζωές και μάλιστα νέων ανθρώπων σε αυτή την “καρμανιόλα”. Δυστυχώς ένα από τα πολλά δυστυχήματα της Λ. Αθηνών.
    Η λύση είναι ή η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ της, (όπως η Αττική Οδός) από το ύψος της ΘΗΒΩΝ μέχρι Ασπρόπυργο είτε η δημιουργία μικτών εφαρμογών ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΓΕΦΥΡΩΝ.
    Έτσι θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι. (ελαχιστοποίηση των δυστυχημάτων – λύση του κυκλοφοριακού και άρα μείωση της μόλυνσης της ατμόσφαιρας – ενοποίηση των χώρων σε ΧΑΙΔΑΡΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ άρα και αύξηση του πρασίνου σε αυτούς τους δήμους.
    ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΟΥΝ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button