ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μαρία Ντάγκα: Πολλές φιλανθρωπικές δράσεις και εκδηλώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα

Η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Νέα Παιδεία, Μαρία Ντάγκα, ευχαρίστησε για την παρουσία όλων όσοι βρέθηκαν στην χθεσινή πρώτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Μαρία Ντάγκα, κόρη του ιδρυτικού ζεύγους των Εκπαιδευτηρίων, έδωσε συγχαρητήρια σε εκπαιδευτικούς και παιδιά για τα όσα όμορφα είχαν ετοιμάσει και παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τις κυρίες Δέσποινα Βανδή και Κατερίνα Καινούργιου για την παρουσία τους στην εκδήλωση. Σημείωσε πως με τη συμμετοχή τους στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις του σχολείου στήριξαν τους φιλανθρωπικούς στόχους που έχει θέσει τα Εκπαιδευτήρια γι’ αυτές τις γιορτές.

Όπως ενημέρωσε, θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις πριν τα Χριστούγεννα, που όλες τους στηρίζουν φιλανθρωπικές δράσεις, με πρώτο το διήμερο μπαζάρ στις 2 & 3 Δεκεμβρίου.

Μαρία Ντάγκα: Πολλές φιλανθρωπικές δράσεις και εκδηλώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα 1

Προσεχώς θα έχουμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από το άναμμα του δέντρου. Για την ώρα, ένα μουσικό βίντεο από το ντουέτο Sot & Raia που άνοιξε την βραδιά στο σελίδα ίνσταγκραμ του σχολείου. https://www.instagram.com/p/Cz6gvE-IiLy/

Καινούργιου & Βανδή άναψαν μαζί το Δέντρο στα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία! – Video

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button