ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η Μαργαρίτα Καμαριώτου υποψήφια για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας

«ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»

Η Μαργαρίτα Καμαριώτου, διακεκριμένη επιχειρηματίας στην περιοχή μας, είναι υποψήφια στις εκλογές για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, με τον συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας», που έχει επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Η κ. Καμαριώτου δραστηριοποιείται στο χώρο της Εκπαίδευσης τα τελευταία συνεχόμενα 26 χρόνια στο Αιγάλεω.

Διευθύνει δικό της Κέντρο Ξένων Γλωσσών από το 1991, Κέντρο Πληροφορικής από το 2001 και Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 από το 2015.

Όπως μας λέει, ζητά από τους επαγγελματίες να την τιμήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές του Δεκεμβρίου, θεωρώντας ότι με την κατάρτιση και την εμπειρία των 26 χρόνων στο χώρο του επιχειρείν μπορεί αλλά θέλει να συνεισφέρει στην ποιοτική αναβάθμιση του Επιμελητηριακού Θεσμού. Εύχεται να δώσουν όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί, το παράδειγμα για έναν υγιή ανταγωνισμό!

“Το «Χαϊδάρι Σήμερα» της ζήτησε να καταθέσει την πρότασή της και να εξηγήσει γιατί αξίζει να αγωνίζεται ο επιχειρηματίας μέσα από τις τάξεις του Επιμελητηρίου.

Κυρία Καμαριώτου, πώς μπορεί ο επιχειρηματικός κόσμος να ξεφύγει από την «μέγγενη» όπου βρίσκεται σήμερα;

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, της οικονομικής και αξιακής κρίσης, που τη βιώνουμε καθημερινά όλοι, σε ένα ασταθές οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον, χωρίς υγιή επιχειρηματική ανταγωνιστικότητα, είναι επιβεβλημένο πλέον να αποκτήσουμε ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης, προκειμένου να ξεφύγουμε από το αίσθημα ανασφάλειας και ματαίωσης των προσπαθειών μας ως επαγγελματίες αλλά και ως υπεύθυνοι πολίτες.

Ως εκπρόσωπος της Εκπαίδευσης, δίνετε ρόλο στην τελευταία για την έξοδο από την κρίση;
Ένα νέο μοντέλο που θα στηρίζεται στην υγιή πρωτοβουλία, αρχίζει από τη σωστή δομή της Εκπαίδευσης και καταλήγει στις αστείρευτες παραγωγικές δυνατότητες του τόπου μας. Μια νέα επιχειρηματική κουλτούρα στο τόπο θα δώσει συνολικά στις ΜμΕπιχειρήσεις, όραμα και προοπτική. Με αυτή τη λογική επέλεξα να ενταχθώ στον συνδυασμό «Το Επιμελητήριό μας» με επικεφαλής τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, αποδεχόμενη την πρόσκλησή του, εκτιμώντας το σημαντικό έργο που επιτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια με απτά αποτελέσματα για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.
info

ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ, Ξένες γλώσσες, Πληροφορική, Εκπαίδευση Ικανοτήτων, Επιδοτούμενα Προγράμματα
Δελφών 70, Αιγάλεω (δίπλα στα ΤΕΙ Αθηνών)                                                                Τ: 210 5982055, 210 5906433, Email: [email protected]

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΑ, INFO: Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 2-3-4 Δεκεμβρίου στο κτήριο του ΕΕΑ, Πανεπιστημίου 44 και Χαρ. Τρικούπη. 

Βιογραφικό Μαργαρίτας Καμαριώτου

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα, Πολιτισμό και Φιλολογία στο IFA Αθήνας και Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο York University στο Τορόντο του Καναδά. 

Είναι σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Πανεπιστήμιο Nicosia /Κύπρος ) από το 2013 με μετεκπαίδευση πάνω στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP ) & την Εκπαίδευση Ικανοτήτων για τον 21ο αιώνα. Μιλάει 3 γλώσσες και είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εκπαιδευτών ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). 

Έχει μεταπτυχιακή κατάρτιση πάνω στη Διαχείριση Ολικής Ποιότητας στην Εκπαίδευση (ΕΑΠ) και είναι Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ ).

Η σχολή, που διευθύνει, βραβεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 από την EQUAL SOCIETY, για τις βέλτιστες πρακτικές εκπαίδευσης ενηλίκων που χρησιμοποιεί, στα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (για ανέργους & ευπαθείς κοινωνικές ομάδες), που τρέχουν στη σχολή της από το 2013. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών.


ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


 

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button