ΠΡΟΣΩΠΑ

Μάνος Πετούσης: Η απώλεια του γονιού πονάει σε όποια ηλικία κι αν είσαι

Ο Μάνος Πετούσης, ο πρώην αντιδήμαρχός μας που υποδύεται τον ρόλο του γιατρού στον “Σασμό“, μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά αλλά και την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του από άνοια, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day».

Μάλιστα, σε ένα σημείο μιλώντας για τη μητέρα του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Αρχικά, δήλωσε: «Είμαι ο πλέον ανασφαλής άνθρωπος στον κόσμο. Μου λένε ότι δεν φαίνεται, αλλά μόνο εγώ ξέρω. Έχει να κάνει με το πόσο ψηλά βάζεις τον πήχη. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που φέρνω σε μια δουλειά και συνέχεια θέλω και πιο καλά και πιο πάνω. Από παιδί ήμουν το πιο αγαπητό, ο πιο καλός μαθητής, το παράδειγμα και αυτό το κουβαλάω. Τρομάζω όταν γυρίζω πίσω [στον χρόνο] και αντιλαμβάνομαι πόσα χρόνια έχω περάσει στη ζωή».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη μητέρα του, ο Μάνος Πετούσης συγκινήθηκε: «Φοβάμαι την ταλαιπωρία της όποιας ασθένειας. Έχω και την εμπειρία από τη μητέρα μου, που είχε πέντε χρόνια άνοια. Υπήρχαν στιγμές που με θυμόταν, αλλά υπήρχαν και στιγμές που δεν με γνώριζε, αισθανόταν όμως. Όταν της έδινα το χέρι μου, το “βούταγε” και δεν το άφηνε. Έχω κλάψει τόσο πολύ το προηγούμενο διάστημα, που αυτό δεν ήταν τίποτα. Η απώλεια του γονιού είναι μια τεράστια απώλεια που σε πονάει σε όποια ηλικία κι αν είσαι

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button