ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Αδιανόητες οι δραστηριότητες που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν επιβάρυνση στη δημόσια υγεία και στον τρόπο ζωής

Λάβαμε την τοποθέτηση του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή του Δυτικού Τομέα Αθήνας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όσον αφορά τη συζήτηση που γίνεται για επενδύσεις υψηλής όχλησης, πέραν των ναυπηγικών, στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά.

Η πλήρης δήλωση:

Οι επενδύσεις που έχουν δρομολογηθεί στην περιοχή του Δήμου Χαϊδαρίου είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, αλλά και στην ενίσχυση των υποδμών του Δήμου.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι οι επενδυτικές του πολιτικές συνδέονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη, δηλαδή με τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη ζωή του και το περιβάλλον.

Συνεπώς, όπως δήλωσε η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υπουργού, είναι αδιανόητη η προσθήκη δραστηριοτήτων που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν από κάθε άποψη επιβάρυνση στη δημόσια υγεία και στον τρόπο ζωής των συμπολιτών μας.

Η Δυτική Αθήνα χρειάζεται αναπτυξιακές ανάσες μεγάλης πνοής, με εμβληματικά έργα, που θα της προσδώσουν την ταυτότητα που της αξίζει και θα αναβαθμίσουν την οικονομική ζωή των κατοίκων, το εισόδημά τους αλλά και την ποιότητα και τον τρόπο ζωής τους.

Στην υπηρεσία αυτού του σκοπού έχω θέσει και εγώ τον εαυτό μου και μαζί με όλους εσάς θα πετύχουμε τους υψηλούς αυτούς στόχους.

…………………………………………………………

Για τη χτεσινή δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σχετικά με το ίδιο θέμα, το σχόλιο της εφημερίδας μας ήταν ότι αποτελεί “ένα βήμα μπροστά”. Για τη σημερινή τοποθέτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μια καθαρή δήλωση, που περιέχει τον όρο “αδιανόητες” για δραστηριότητες “που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν από κάθε άποψη επιβάρυνση στη δημόσια υγεία και στον τρόπο ζωής των συμπολιτών μας”.

Μάλιστα πάει και ένα βήμα παραπέρα αφού τονίζει ότι “η Δυτική Αθήνα χρειάζεται αναπτυξιακές ανάσες μεγάλης πνοής, με εμβληματικά έργα“.

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Καμία ντροπή?
    Ο Κος δεν διάβασα το μνημόνιο, μιλάει για επιβάρυνση στην δημόσια ζωή, την ποιότητα, τον τρόπο ζωής των συμπολιτών , οι αμνήμονες πολιτικοί δεινόσαυροι,πρέπει να εκλείψουν ως υπεύθυνοι για τα δεινά των επιλογών και των υπογραφών ,τους δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button