ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λεωνίδας Τσαντήλας: Ώρα για μια νέα προσέγγιση για το Χαϊδάρι μας

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Ώρα Χαϊδάρι

Φίλες και Φίλοι,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαϊδάρι, είμαι 22 χρονών και σπουδάζω μηχανολόγος μηχανικός. Αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Άρη Πανόπουλου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Ώρα Χαϊδάρι”, γιατί πιστεύω πως η ενεργοποίηση των νέων θα ενδυναμώσει την πολιτική δράση του τόπου μας. Οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθούμε είναι:

· Διάλογος και Συμμετοχή: Είναι καιρός να ακουστούν οι φωνές των νέων. Θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει τον διάλογο και τη συμμετοχή μας στις αποφάσεις που μας αφορούν όλους.

· Καινοτομία και Ανανέωση: Οι νέοι φέρνουν μαζί τους φρέσκες και καινοτόμες ιδέες. Θα ενθαρρύνουμε τη δημιουργία πρωτοβουλιών που θα αναβαθμίσουν την πόλη και θα εξυπηρετήσουν όλους τους κατοίκους.

· Συνεργασία και Διαφάνεια: Θα προωθήσουμε τη συνεργασία και τη διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της διακυβέρνησης. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με βάση τις ανάγκες των πολιτών, οι πρωτοβουλίες θα είναι πάντα κοινοποιημένες και ο δημότης θα συμμετέχει στο σχεδιασμό αλλά και στον έλεγχο.

· Ενίσχυση της Κοινότητας: Θα παλέψουμε για τη δημιουργία μιας ενωμένης κοινότητας όπου ο κάθε πολίτης θα αισθάνεται σημαντικός και θα ακούγεται.

· Ευημερία για Όλους: Είμαστε αποφασισμένοι να αναβαθμίσουμε και να διασφαλίσουμε την ευημερία όλων των κατοίκων, βελτιώνοντας τις δομές, τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ για ένα δυναμικό, καινοτόμο και ανοιχτό Χαϊδάρι. Είναι η ώρα να ανανεώσουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε την πολιτική και να βάλουμε τους πολίτες στο επίκεντρο της δράσης μας!!!

Λεωνίδας Τσαντήλας: Ώρα για μια νέα προσέγγιση για το Χαϊδάρι μας 3

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button