ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Λάμπρος Μίχος για άρθρο της εφημερίδας μας: Τιμώ τον Β. Ντηνιακό και το έργο του

Ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας έστειλε στο “Χαϊδάρι Σήμερα” δήλωσή του που αφορά το άρθρο μας “Είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη… “, το οποίο περιείχε βίντεο, όπου ο κ. Μίχος αναφέρει:

Διάβασα μια ανακοίνωση που έχει κάνει ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο κ. Ντηνιακός. Καλή τους ώρα, καλή δουλειά κάνουνε, μια χαρά… Και διαφημίζει ο κ. Ντηνιακός ότι εξασφάλιζε 25 εκατ. ευρώ για την πόλη, για τους δημότες του Χαϊδαρίου. Η Αγία Βαρβάρα είναι δυο φορές μικρότερη σε πληθυσμό, άρα το Χαϊδάρι είναι δυο φορές μεγαλύτερο από την Αγία Βαρβάρα και 6 φορές μεγαλύτερο σε έκταση. Εμείς δεν εξασφαλίσαμε 25.000.000. Εξασφαλίσαμε 55.700.000! (χειροκροτήματα).

Η δήλωση του κ. Μίχου:

Αξιότιμοι κύριοι
Σε μία προεκλογικού χαρακτήρα ομιλία μου έκανα μία συγκριτική αναφορά σε κονδύλια των δήμων Αγίας Βαρβάρας και Χαϊδαρίου.
Η αναφορά μου αυτή, επιθυμώ να δηλώσω κατηγορηματικά ότι δεν ενείχε καμία πρόθεση αμφισβήτησης του δημάρχου Χαϊδαρίου και του έργου του, τον οποίο, όπως και το έργο του τιμώ, καθώς και τη συμμετοχή και συμβολή του στις κοινές προσπάθειες για την συνολική αναβάθμιση της δυτικής Αθήνας.
Τα ειδικότερα προβλήματα και οι ανάγκες των δήμων μας είναι διαφορετικά και ως εκ τούτου χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ευχαριστούμε τον κ. Μίχο για την επιστολή του. Τον διαβεβαιώνουμε και εμείς με τη σειρά μας ότι μόνο η πολύ ενδιαφέρουσα εκ μέρους του σύγκριση μεταξύ των κονδυλίων που απέσπασαν οι δύο Δήμοι ήταν σκοπός του άρθρου μας, όπως άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός ότι σε αυτό δεν δίνεται καμία άλλη προέκταση και δεν περιλαμβάνεται καμία απολύτως αξιολογική κρίση. Εστιάζουμε μόνο στους αριθμούς.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button