ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

“Το κυλικείο στον Διομήδειο άνοιξε. Τώρα ας σκεφτούμε…”

Ο Κώστας Ασπρογέρακας, με αφορμή την απόφαση να ανοίξει και πάλι το καφέ του Διομήδειου Κήπου, με επιστολή στο “Χαϊδάρι Σήμερα” καλεί τις αντιμαχόμενες πλευρές σε περίσκεψη, μετά “την αντιπαλότητα και τις αντεγκλήσεις”, που υπήρξαν.

Γράφει, λοιπόν: 

Και τώρα ας δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα για τον “Διομήδειο Κήπο”.

Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (πρόεδρος: πάρεδρος του Ν.Σ.Κ., μέλος: δικηγόρος, σε απαρτία σύμφωνα με τον νόμο παρά την απουσία εκπροσώπου της ΚΕΔΕ), αποφάσισε ότι “η αδειοδότηση και η εποπτεία λειτουργίας του κυλικείου, δεν αποτελεί ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, που ανήκει στην αρμοδιότητα του Δήμου, αλλά σ΄ αυτήν της Δασικής Αρχής”, ακυρώνοντας την απόφαση του Δημάρχου “σφράγισης του κυλικείου”.


Οι εμπλακέντες τρίτοι, που εζήλωσαν δόξαν “μοναδικών παντογνωστών και προστατών της φύσης” (ο χώρος όπου λειτουργεί το κυλικείο) και θριαμβολόγησαν με την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης “απαιτώντας να ζητήσει συγνώμη το Παν/μίο, για τον τσαμπουκά (;) που έδειξε”, θα πρέπει να ξανασκεφθούν τις δήθεν “αγανακτισμένες” αιτιάσεις τους, τουλάχιστον.


Η αντιπαλότητα που υπήρξε και οι αντεγκλήσεις που δημιουργήθηκαν σε βαθμό επικίνδυνο για την ομαλή λειτουργία και συνεργασία του Κήπου και του Δήμου, μόνο σε αρνητικά αποτελέσματα οδηγούν.


Ο “καπιταλισμός” (;) δεν χτυπιέται στο πρόσωπο της μισθώτριας του κυλικείου, επειδή συμβαίνει να είναι κόρη κάποιου μεσαίου μεγέθους επιχειρηματία, όπως φαίνεται στο “πίσω μέρος του κεφαλιού τους”, να έχουν κάποιοι…

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button