ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Κρεοπωλείο Μαρούγκας: Η νέα γενιά συνεχίζει να τιμά το καλό κρέας!

To Κρεοπωλείο Μαρούγκας 51 χρόνια συνώνυμο της απόλαυσης στο κρέας!

Έχουμε την χαρά να μιλάμε για ένα εμβληματικό κρεοπωλείο στην πόλη, του οποίου η ιστορία ξεκινά από το μακρινό 1970. Συγκαταλέγεται αδιαμφισβήτητα σε ένα από τα κορυφαία, με τεράστιο πελατολόγιο και σταθερή πορεία συνέπειας, ποιότητας και εξέλιξης! Σήμερα, το βρίσκουμε απόλυτα εκσυγχρονισμένο, ενημερωμένο σε ό,τι απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, πιστό στις παραδοσιακές αρχές του όταν μιλάμε για την ποιότητα των αγαθών που προσφέρει και όλα αυτά με την νέα, άξια γενιά Μαρούγκα να έχει αναλάβει δράση!

Είναι ο Παναγιώτης και ο Τάσος Μαρούγκας, που δεν αρκέστηκαν στην πολύτιμη εμπειρία που απέκτησαν δίπλα στον πατέρα τους από μικρά παιδιά αλλά συνέχισαν σε σχολές, στην Ελλάδα και την Ιταλία, την εκπαίδευση στα παρασκευάσματα, τις μοντέρνες κοπές και τις νόστιμες μαρινάδες, με αποτελέσματα που τους δικαιώνουν!

Στο κεφάλαιο Παρασκευάσματα γράφεις βιβλίο και στις γιορτές γίνονται οι καλύτεροι “βοηθοί” μας!

Εδώ είναι που η νέα γενιά βάζει έντονα τη δική σφραγίδα και εναρμονίζει την επιχείρηση με τις λύσεις φαγητού που τόσο έχει ανάγκη το σύγχρονο νοικοκυριό. Τα παρασκευάσματα και οι νοστιμιές που δημιουργούν τα δύο αδέρφια καλύπτουν από τις καθημερινές μας ανάγκες έως την πιο εορταστική περίσταση! Οι εκλεκτές συνταγές και η απαράμιλλη ποιότητα ξεκινούν από ένα απλό μπιφτέκι και με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς φτάνουν μέχρι εντυπωσιακές κορώνες και εορταστικά “ρόδια” όλα φτιαγμένα με αγάπη και έτοιμα για ψήσιμο!

Dry Aged Beef
Το ψυγείο ξηρής ωρίμανσης με κρέατα 15-30 ημερών δίνει ως αποτέλεσμα μια προηγμένη γευστική εμπειρία που θα εκτιμήσει ένας γνώστης και λάτρης της κρεατοφαγίας και είναι στην λίστα ” must taste”!
Άλλο ένα ιδιαίτερο προϊόν που αξίζει την προσοχή μας είναι το Σαλάμι Αέρος, δική τους παρασκευής με αυθεντικές συνταγές Ιταλίας. Είναι και αυτό προϊόν ωρίμανσης σε ειδικά ψυγεία, αλλαντικό όμως που δεν είναι βιομηχανοποιημένο, έχει μικρότερο χρόνο ζωής, δεν περιέχει νιτρικά άλατα και πέραν της νοστιμιάς του, το προτιμώ ακριβώς για αυτό!

Στο τμήμα Deli σε περιμένει μια εξαιρετική επιλογή παραδοσιακών προϊόντων από τη Μάνδρα, πόλη με την οποία συνδέεται στενά η οικογένεια, όπως τα παραδοσιακά τζόλια και τυροπιτάρι χειροποίητο και φρεσκοκατεψυγμένο για να εντυπωσιάσετε ξεκούραστα με μια σπιτική πίτα!

Καλό Κρέας και μόνον!

Μην ξεχνιόμαστε, στο κρεοπωλείο της επιλογής σου θα μπεις για καλό κρέας και ο Μαρούγκας χτίζει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης μισόν αιώνα τώρα! Στις βιτρίνες του, που δεν χορταίνεις να βλέπεις, θα βρεις κρέατα κάθε είδους και κοπής, αυστηρά και μόνο ελληνικά, με σφραγίδα παραγωγού και τόπο καταγωγής, που ξεχωρίζουν για τη άριστη ποιότητά και την υψηλή διατροφική τους αξία! Περήφανοι για τα Μοσχάρια από τον Τύρναβο, τα Αμνοερίφια από την Μάνδρα – Βίλια και κάθε είδος κρέατος που μπαίνει εδώ αφού προέρχεται πάντα από έναν καλό και επιλεγμένο παραγωγό! Για την γνωστή εξαίσια ντόπια Γαλοπούλα του μην παραλείψετε να κάνετε την κράτησή σας από νωρίς!

Αν ανήκεις στην κατηγορία καταναλωτή που η “χειρουργική” καθαριότητα του χώρου είναι επίσης σημαντική για σένα, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να βρεθείς εδώ γιατί θα αισθανθείς δικαιωμένος από την άψογη τάξη και την καθαριότητα που επικρατεί σε αυτό το μεγάλο κρεοπωλείο!

Και υπηρεσία Delivery στην διάθεση σας!

Κρεοπωλείο Μαρούγκας | Στρ. Καραϊσκάκη & Κερασούντος 1, Χαϊδάρι | Τ 210 5903766 | fb

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button