ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα παν στο Δημαρχείο

 

Συμπολίτης μάς έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για παράνομο, μαζικό παρκάρισμα μηχανών στην πλατεία Δημαρχείου (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας”).

Μήπως έχει γίνει πάρκινγκ η πλατεία Δημαρχείου Χαϊδαρίου; Πείτε μας τι πληρώνουμε για την είσοδο εμείς οι δημότες; Γιατί για τους υπολοίπους βέβαια είναι δωρεάν, όπως φαίνεται πιο κάτω. Τι αν κινδυνεύουν λοιπόν τα παιδιά μας; Δεν νοιάζεται κανένας!

Την 04/06/2018 και ώρα 08:00 παρκάρουν πάνω στην πλατεία, παράνομα, μηχανές, αρκετές σε αριθμό. Κατόπιν επικοινωνίας που έγινε με την Τροχαία ενημερωθήκαμε ότι έχουν γίνει καταγγελίες από πολλούς γονείς και ότι θα επιληφθούν του θέματος, καθώς κατόπιν ενημέρωσής τους από το Δήμο, η στάθμευση από τις μηχανές είναι παράνομη.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση που είχαν οι ιδιοκτήτες των μηχανών  ήταν μέσα στο Δημαρχείο.

Άρα λοιπόν, καταλήγουμε ότι έγινε μία εκδήλωση στο Δήμο χωρίς άδεια στην πλατεία του Δημαρχείου, σε χώρο που παίζουν τα παιδιά μας, χωρίς καμία προστασία. Μία κορδέλα γύρω από τις μηχανές και ένας επιβλέπων υπάλληλος, πόσο κοστίζει άραγε; Η αστυνομία γιατί δεν εμφανίστηκε ποτέ; Γιατί δεν παραχωρήθηκε το γκαράζ του Δημαρχείου; 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button