ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρισμός φρεατίων στο Χαϊδάρι

Καθαρισμός φρεατίων στο Χαϊδάρι 3Πραγματοποιείται με εντατικούς ρυθμούς καθαρισμός και αποκατάσταση της ικανότητας αποστράγγισης όμβριων υδάτων των φρεατίων και των αγωγών σε δρόμους της πόλης μας.

Από τις εργασίες προηγούμενων ετών στην Στρ. Καραϊσκάκη αναδείχθηκε η χρόνια εγκατάλειψη και η ανεπαρκής συντήρηση του δικτύου εδώ και πολλά χρόνια. Πλέον έπειτα από μεθοδευμένες ενέργειες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και μετά από επαναλαμβανόμενο, συχνό καθαρισμό των σωληνώσεων των κεντρικών οδών μπορούμε να πούμε ότι έχει αποκατασταθεί η ικανότητα αποστράγγισης όμβριων υδάτων του κεντρικού δικτύου σε μεγάλο βαθμό, χωρίς αυτό να λύνει το πρόβλημα της χρόνιας έλλειψης αντιπλημμυρικής θωράκισης στην περιοχή.

Καθαρισμός φρεατίων στο Χαϊδάρι 5

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί φρεατίων στις οδούς Στρ. Καραϊσκάκη (υπόλοιπο τμήμα), Κριεζώτου, Χίου, Πλαστήρα, Λακωνίας, Γιαννούλη, Ανοίξεως, Οδυσσέως, Πινδάρου, Αγίας Λαύρας, Κορυτσάς, Σπάρτης, Ελπίδος και Κύπρου, οι οποίοι είχαν παρόμοια αποτελέσματα. Διαφόρων ειδών μπάζα μπλόκαραν τους αγωγούς και η χρόνια εγκατάλειψη έχει επιτείνει το πρόβλημα.

Οι τελευταίες παρεμβάσεις ξεκίνησαν το Νοέμβριο 2018 και συνεχίζονται σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε να αποκατασταθεί η ικανότητα αποστράγγισης του υπάρχοντος δικτύου σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και τις περιοχές που κινδυνεύουν από τις νεροποντές, αλλά και τη δυσοσμία που αναδύεται.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button