ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστράφηκαν τα ρούχα- μαϊμού, παρά τις εκκλήσεις για διανομή σε αναξιοπαθούντες

Σε ολική καταστροφή οδηγήθηκαν τα προϊόντα μαϊμού που εντόπισε σε παράνομη αποθήκη το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, παρά τις εκκλήσεις να δοθούν σε άπορους.

Θυμίζουμε πως παραμονές των Χριστουγέννων, μετά από έφοδο που έκαναν στην Αγία Βαρβάρα άνδρες του Α.Τ. Χαϊδαρίου, εντόπισαν περίπου 3.000 απομιμήσεις ρούχων και παπουτσιών. Μάλιστα οι αστυνομικοί είχαν εκτιμήσει οι διαφυγόντες φόροι θα ξεπερνούσαν το 1.500.000 ευρώ.

Τα παράνομα εμπορεύματα οδηγήθηκαν στο Δημαρχείο Περιστερίου, όπου με εντολή και παρουσία Εισαγγελέα καταστράφηκαν σε ειδικό σπαστήρα. Έπεσαν έτσι στο κενό εκκλήσεις που απηύθυναν το προηγούμενο διάστημα ο Δήμος Χαϊδαρίου και φορείς της πόλης μας να δοθούν σε κοινωνικές δομές.

Όμως ήταν κάθετα αρνητικοί εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών, που είδαν τα λογότυπα τους να φιγουράρουν σε παράνομα προϊόντα. Παράλληλα οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές διευκρίνισαν πως η νομοθεσία σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπει την καταστροφή τους και όχι τη διανομή τους σε κοινωνικούς φορείς.

Στο μεταξύ, κατά την προανάκριση που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου προέκυψε ο φερόμενος ως δράστης. Πρόκειται για έναν 40χρονο Ρομά, που κρατείται στις Φυλακές Κορυδαλλού για άλλο αδίκημα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κρατούμενος των φυλακών και ιδιοκτήτης της αποθήκης αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση παραεμπορίου και υποστηρίζει πως νοίκιασε το χώρο σε τρίτο πρόσωπο. Αυτή την υπερασπιστική γραμμή αναμένεται να ακολουθήσει στη διάρκεια της  δίκης του.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button