ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για ρατσιστική βιαιοπραγία στην Αγωνιστών Στρατοπέδου

Στην εφημερίδα μας έφτασε καταγγελία (από τη σελίδα fb “Χαϊδάρι Δυτικά της πόλης”) για επίθεση σε νεαρό, στην Αγωνιστών Στρατοπέδου, την οποία ο αποστολέας χαρακτηρίζει “ρατσιστική – φασιστική”. Αναφέρεται ότι η επίθεση έγινε μπροστά σε αστυνομικούς, που δεν αντέδρασαν.

Συγκεκριμένα:

Ρατσιστική φασιστική επίθεση σε νεαρό στο Χαϊδάρι, που λόγω της κατάστασής του ήταν αδύνατο να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Την Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 20:15 μ.μ. στην Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, ένας άνδρας από παρακείμενο κατάστημα της περιοχής, που είναι γνωστό ότι συχνάζουν φασίστες, επιτέθηκε σε άνδρα 30 περίπου ετών χτυπώντας τον με κλοτσιές στο στήθος.

Από ώρα ο νεαρός ήταν πεσμένος στην άκρη του δρόμου, πάνω στην άσφαλτο, και έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Δεν ήταν θύμα κάποιου τροχαίου και δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά προφανώς βρισκόταν σε σύγχυση ή σε δύσκολη ψυχική κατάσταση. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν από φόβο μήπως τον τραυματίσουν όταν, ξαφνικά, χωρίς προφανή λόγο, με την παρουσία της αστυνομίας, ένας άνδρας πετάχτηκε και άρχισε να τον χτυπάει, ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. Ο νεαρός δεν αντέδρασε στα χτυπήματα. Η βάναυση και αναίτια αυτή επίθεση αποδοκιμάστηκε έντονα και σταμάτησε μόνο με την παρέμβαση των ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Η αστυνομία όχι μόνο δεν παρενέβη, αλλά φαινόταν να έχει και φιλικές σχέσεις με τον δράστη. Με την παρουσία των αστυνομικών το θύμα επιβιβάστηκε στο περιπολικό και πιθανόν να οδηγήθηκε σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο της περιοχής.

Όσο για αυτόν που επιτέθηκε στον νεαρό, απολαμβάνει κάποιας ασυλίας;

 

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button