ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Καταγγελία εργαζομένων για μη συνετή διαχείριση της διοίκησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Μας “έφαγε” τα χρήματα από τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τις Υπερωρίες η κ. ΜΟΡΦΗ και η κομπανία της!!!

Φίλοι & Συνάδελφοι,

Συνεχώς δεχόμαστε καταγγελίες για την προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου να απαξιώσει τους Εργαζόμενους. Υποχρεωτικές ανελαστικές δαπάνες για την Ασφάλεια και την Υγιεινή των Εργαζόμενων δεν καλύπτονται ετσιθελικά από την Διοίκηση του Δήμου μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκτός από τις δικές μας καταγγελίες είναι και αυτές των Συνδημοτών μας για κακοδιαχείριση από την Διοίκηση και λάθος προτεραιότητες που σχετίζονται με την αξιοποίηση των οικονομικών πόρων παρότι υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις και κακοτεχνίες στα Σχολικά Κτήρια, τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις κ.α. όπως αναφέρουν σε γνωστές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Κινήσεις και συμπεριφορές που, όπως αναφέρουν, “γίνονται προς χάριν της προεκλογικής περιόδου εφόσον δεν υπήρχε ανέκαθεν τέτοιος προσανατολισμός”.

Πραγματικά δεν νοείται να δημιουργούν ζήτημα για τα γάντια μιας χρήσης στους Παιδικούς Σταθμούς και να επιδιώκεται η ελαχιστοποίηση της παραγγελίας για λόγους οικονομίας. Τι θέλουν δηλαδή, οι συναδέλφισσες να αλλάζουν όλα τα παιδιά μας με τα ίδια γάντια;

Δεν νοείται στην Καθαριότητα να αγοράζουμε παπούτσι εργασίας 7 κιλών βάρους ή συνθετικό παντελόνι με 45 βαθμούς ζέστη ή παπούτσι εργασίας ανασφαλές και επικίνδυνο για την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου, παίζοντας με την ζωή μας για λόγους οικονομίας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων για το συγκεκριμένο θέμα έχει προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας και περιμένει το πόρισμα των Επιθεωρητών.

Ζητούμενο για εμάς  και τους Συνδημότες μας είναι να υπάρχει σωστή και χρηστή διαχείριση του Δημοσίου χρήματος, ακολουθώντας τις νόμιμες προτεραιότητες που θα εγγυώνται την συνετή και ασφαλή λειτουργία του Δήμου μας.  

Επ΄ ουδενί λόγω δεν αρνούμαστε την υλοποίηση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τονίζοντας πως η καλλιτεχνική αξία, το ήθος και το ταλέντο της κ. Μόρφη και του κ. Πορτοκάλογλου (των οποίων μάλιστα δηλώνουμε και φανατικοί θαυμαστές) δεν αμφισβητείται, αλλά όπως λέει και ο Σοφός Λαός μας “Μέχρι να έρθει η γνώση, πάει το γρόσι”.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος, Πιτσικούλης ΜάνθοςΗ Γεν. Γραμματέας, Κιεχαγιά Ιωάννα

Παρόμοια Άρθρα

Ένα Σχόλιο

  1. Μας “έφαγε” τα χρήματα από τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τις Υπερωρίες η κ. ΜΟΡΦΗ και η κομπανία της!!
    Ίσως ο χειρότερος τίτλος που θα μπορούσατε να βάλετε.
    Εάν ο δήμαρχος δεν έκανε σωστή διαχείριση των χρημάτων δεν φταίει κανείς άλλος εκτός από αυτόν. Πρέπει να ζητήσετε μια δημόσια συγγνώμη από την κυρία Μόρφη κ την κομπανία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button