Φωτό από papoutsadiko.espivblogs.net
Παρέμβαση της “Κατάληψης Παπουτσάδικο” (οδός Δαβάκη, Χαϊδάρι), σχετικά με ρεπορτάζ που την συνδέουν με κλεμμένη μερσεντές που εντοπίστηκε στην πόλη μας, στην οποία βρέθηκαν αντεξουσιαστικά τρικάκια. Μιλάει για “στοχοποίηση – ριμέικ παλιών σεναρίων συνομωσίας” και “κατασκευασμένα στοιχεία για σύνδεση της κατάληψης με την κλεμμένη μερσεντές πάνω στο εύρημα των δύο τρικακιών”.
Κατάληψη Παπουτσάδικο

Από: [email protected]
Προς: Επιτροπή Επιστημονικής Φαντασίας Υπουργείου Τάξης & Ασφάλειας
Θέμα: Απάντηση για τις δημοσιεύσεις σχετικά με την ταινία μικρού μήκους «Ο κλέφτης με τα τρικάκια” – παραγωγής ΕΛ.ΑΣ. και σκηνοθεσίας Media

Ηλίθιοι ρουφιάνοι #2,

Σε απάντηση των αστυνομικών ρεπορτάζ για την καταδίωξη κλεμμένης μερσεντές με αντιεξουσιαστικό υλικό γνωστής κατάληψης στο Χαϊδάρι που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες (το 2ο ρεπορτάζ στοχοποίησης μέσα στην ίδια εβδομάδα), παρακαλούμε, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να δημιουργήσετε κλίμα στοχοποίησης ενάντια στην δική μας ή οποιαδήποτε άλλη κατάληψη, να επενδύσετε λίγο παραπάνω στους σεναριογράφους σας. Το brain drain από ό,τι φαίνεται έχει πλήξει ιδιαίτερα τον κλάδο του αστυνομικού ρεπορτάζ και των εντολέων του, καθώς το μόνο προϊόν που παράγει πλέον είναι κακέκτυπα ριμέικ παλιών σεναρίων συνομωσίας.

Όπως λίγες μέρες νωρίτερα που οι κατασκευασμένες ειδήσεις για ορμητήρια μόνο γέλιο μπορούσαν να προκαλέσουν και σε εμάς και σε όσους γείτονες μας ξέρουν 9 χρόνια τώρα στο Χαϊδάρι, έτσι και τώρα τα κατασκευασμένα στοιχεία για σύνδεση της κατάληψης με την κλεμμένη μερσεντές πάνω στο εύρημα των δύο τρικακιών (!) μόνο απογοήτευση μπορούν να προκαλέσουν. Είναι πραγματικά θλιβερό να προσπαθείτε να γράψετε ένα σενάριο τρόμου και να καταλήγετε σε μία παρωδία.

Και τελικά, είναι παραπάνω από θλιβερό το να προσπαθείτε να αποπολιτικοποιήσετε τις καταλήψεις συνδέοντάς μας με την έννοια της μη νομιμότητας, για να αποκτήσετε την κοινωνική συναίνεση στα κατασταλτικά σας σχέδια. Οι παλιότεροι προκάτοχοί σας –που τόσο τους αναπολείτε– είχαν τουλάχιστον την ευθύτητα να ποινικοποιούν την πολιτική με ιδιώνυμα. Εσείς, απλά κακέκτυπα, με έλλειψη φαντασίας.

Άντε, τραβάτε τώρα να στήσετε καμιά δικογραφία με αδέσποτα καπέλα ή με αποσπασματικά αποτυπώματα και DNA. Το πιστό σας ακροατήριο διψάει για ασφαλή κλουβιά και για B-movies τρόμου.

Κατάληψη Παπουτσάδικο
Δαβάκη 20, χωριό Χαϊδαρίου
30 Δεκεμβρίου 2019