ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

«Καρέ» για το Χαϊδάρι στο κορυφαίο όργανο του Κινήματος Αλλαγής

 

Ισχυρή εκπροσώπηση έχει το Χαϊδάρι στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπής του κόμματος “Κίνημα Αλλαγής”, καθώς τέσσερις συμπολίτες συμμετέχουν στο κορυφαίο κομματικό όργανο.

Σύμφωνα με απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου, η ΚΠΕ συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο νέο κόμμα. 

Τα νέα μέλη της ΚΠΕ είναι «διορισμένα» και όχι εκλεγμένα. Συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων, της Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα. 

Το νέο όργανο του «Κινήματος Αλλαγής» θα πλαισιώνουν τέσσερις Χαϊδαριώτες, στελέχη του Κινήματος. Προέρχονται από διαφορετικές συνιστώσες. Πρόκειται για:

«Καρέ» για το Χαϊδάρι στο κορυφαίο όργανο του Κινήματος Αλλαγής 3Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Ηρακλή Δρούλια (από την ομάδα Νίκου Ανδρουλάκη).

 

 

Την τέως δημοτική σύμβουλο Αθηνά Μπούτση (από την πλευρά Λοβέρδου – Γεννηματά).

 

 

Τη συνταξιούχο εκπαιδευτικό Γωγώ Κανελοπούλου (από την πλευρά Σπύρου Λυκούδη – Ποτάμι).

 

 

«Καρέ» για το Χαϊδάρι στο κορυφαίο όργανο του Κινήματος Αλλαγής 5Τον εκπαιδευτικό Τάσο Δαρσινό (από τη Δημοκρατική Αριστερά). 

 

 

«Καλή μας θητεία και να είμαστε χρήσιμοι», ευχήθηκε η Αθηνά Μπούτση, σε επικοινωνία που είχε με το «Χαϊδάρι Σήμερα».

Γιώργος Παπαπαναγιώτου

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button