ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

“Κάντε κάτι για τους αρουραίους στη Μπουμπουλίνας”

Στην οδό Μπουμπουλίνας μετράνε ποντίκια, σύμφωνα με την κ. Κ.Χ., που μιλάει για τεράστιο πρόβλημα. Τα βλέπουν στο δρόμο, τα βρίσκουν μέσα στους κάδους και ζητούν ενεργοποίηση του Δήμου για μυοκτονία. Αναλυτικά:

Εδώ στο Δάσος, στην περιοχή γύρω από τη διασταύρωση Μπουμπουλίνας και Παλαμά, ζουν δεκάδες αρουραίοι! Τους βλέπουμε να περπατάνε, τους ακούμε, βρίσκουμε σκοτωμένους πολλές φορές από καμμία γάτα προφανώς… Ανοίγουμε τους κάδους των σκουπιδιών και ειναι μέσα!!! Δεν θέλω να είμαι υπερβολική, αλλά πραγματικά το πρόβλημα είναι τεράστιο και συνομιλώντας με τους γείτονες μου έχουν πει όλοι ότι έχουν καλέσει να το αναφέρουν στον Δήμο. Η μητέρα μου μόνο έχει καλέσει πολλές φορές. Ειναι ζήτημα χρόνου να αρχίσουν να μπαίνουν στα σπίτια μας. Δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν για να έρθουν να βρεθεί μια λύση. Εχουμε ενημερώσει τόσες φορές. Ακριβώς πίσω από τους κάδους υπάρχουν κάτι τρύπες όπου τους έχω δει να μπαινοβγαίνουν. Πρεπει να είναι η φωλιά και πραγματικά δεν ξέρω πόσοι μπορεί να είναι! Είναι άκρως ανατριχιαστικο και επικινδυνο για τη δημόσια υγεία.

Καλό θα ήταν να μάθουμε και από άλλες γειτονιές αν υπάρχει αντίστοιχο πρόβλημα. Αλλά και ο Δήμος να ενημερώσει τους πολίτες για τις ενέργειές του στο ζήτημα αυτό.

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button