ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ο Σταμάτης Αντωνίου δεν είναι πια μαζί μας

Η μοίρα δεν στάθηκε ανοιχτόχερη με τον Σταμάτη Αντωνίου. Το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους πάμπολλους φίλους του στο Χαϊδάρι και όχι μόνο.

Στα 42 του τον χτύπησε εγκεφαλικό ανεύρυσμα, το οποίο παρά τη γενναία μάχη δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Θριάμβου Χαϊδαρίου και τεχνικός διευθυντής του. Το τελευταίο διάστημς εργαζόταν σαν σύμβουλος – προπονητής στην Ελληνική Ποδοσαφιρική Ομοσπονδία. Σε όλη του τη ζωή υπήρξε άνθρωπος του αθλητισμού. Ήταν παντρεμένος με την Σοφία Κοτρίδη και είχε τρεις κόρες.

Συλληπητήρια μηνύματα έστειλαν η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ Χαϊδαρίου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαϊδαρίου, εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του Σταμάτη Αντωνίου, ενός νέου ανθρώπου με μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου στην πόλη μας. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συντετριμμένοι στεκόμαστε στο πλευρό του συντρόφου μας Μάκη Αντωνίου, για την απώλεια του γιου του.

“Οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου καθώς και τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο και τα παιδιά του, στους γονείς του και σε όλους τους οικείους του.”

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου:

“Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θρίαμβου Χαϊδαρίου.
Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα…”

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button