ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Καλώς ήλθατε στην BRONZELIGHTS

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΥΤΖΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ

Η διά χειρός επεξεργασία του μετάλλου είναι διαδικασία που έχει κερδίσει δίκαια τη δική της περίοπτη θέση στην ελληνική παράδοση εδώ και χρόνια. Η επιχείρηση μας επιδίδεται στη δημιουργία Χειροποίητων έργων από Μπρούτζο και Ασήμι. Η Bronzelights κατασκευάζει φωτιστικά, διακοσμητικά αντικείμενα, καθρέπτες, σετ τζακιού, τραπέζια σαλονιού κτλ. δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια και στην αισθητική.

Οι αποχρώσεις των μετάλλων έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να ανταποκρίνονται στις υπάρχουσες ανάγκες. Τα έργα μπορούν να εμπλουτιστούν με φυσητό γυαλί και κρύσταλλα σε ποικιλία χρωμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αναμφισβήτητα μαγευτικό.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΕΚΘΕΣΗ

Όλες τις μπρούτζινες δημιουργίες  μπορείτε να τις θαυμάσετε ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΩΝ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ και στην ΕΚΘΕΣΗ μας στην Διασταύρωση Ραφήνας.

Με το πέρας των 50 ετών από την ημέρα που ξεκινήσαμε το εργαστήριο μας δημιουργούμε μια μεγάλη γκάμα από Μπρούτζινα φωτιστικά όλων των ειδών. Στην Bronze Lights έχουμε σχεδιάσει πολλά φωτιστικά π.χ.  φωτιστικά κρεμαστά, επιτραπέζια, επιτοίχια, δαπέδου και απλίκες, αλλά όχι μόνο καθώς τα τελευταία χρόνια προσθέσαμε και άλλα μπρούτζινα αντικείμενα στην παραγωγή μας.

Στην Bronze Lights κατασκευάζουμε επίσης μπρούτζινα τραπέζια, κρεβάτια, σετ τζακιού, καθρέπτες, διακοσμητικά, κάνουμε αναπαλαιώσεις  και πολλά άλλα με μεράκι και πολλές ώρες εργασίας γιατί το μέτριο δεν μας είναι ανεκτό.

Πολλά από τα προϊόντα μας έχουν βρεθεί στα μεγαλύτερα καταστήματα του χώρου καθώς η επιχείρηση μας προμηθεύει τα πιο ξακουστά ονόματα στο χώρο.

Επιλέγοντας προσεκτικά τα καλύτερα υλικά, τους συνεργάτες και προμηθευτές, μπορούμε και κάνουμε την διαφορά. Για τα έργα μας χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος, πολλές ώρες στο εργαστήριο και μια μοναδική μέθοδο, από μια τέχνη που λίγοι την ξέρουν πια, την οποία κληρονομήσαμε από τους παππούδες μας.

Στην Brozelights φτιάχνουμε μοναδικά στολίδια για ξεχωριστούς ανθρώπους, που επιλέγουν ξεχωριστά αντικείμενα για το χώρο τους.

Κατόπιν συμφωνίας μπορούμε στο εργαστήριο να κατασκευάσουμε για εσάς ένα ξεχωριστό σχέδιο της αρεσκείας σας ή να υλοποιήσουμε κάποια δική σας έμπνευση. Επισκεφτείτε το εργαστήριο και την έκθεση μας για να θαυμάσετε την μεγάλη συλλογή μπρούτζινων έργων τέχνης της Bronze Lights.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button