ΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ηρακλής Δρούλιας, πρώτο προεκλογικό σποτάκι: Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!

Το πρώτο προεκλογικό σποτάκι του Ηρακλή Δρούλια [www.droulias.gr], υποψήφιου βουλευτή στο Δυτικό Τομέα Β2 Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο Ηρακλής Δρούλιας βρίσκεται στον στενό κύκλο συνεργατών του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, και κατεβαίνει στην πολιτική με ένα πλούσιο βιογραφικό. Είναι Χαϊδαριώτης και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σαν πολιτικός μηχανικός στη Δυτική Αθήνα. “Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να εκπροσωπήσω το Κίνημά μας στις προσεχείς εκλογές αλλά και να είμαι υποψήφιος στην περιοχή που ζω και εργάζομαι”, δηλώνει.

  • “Πάρε το μέλλον στα χέρια σου!
  • Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και κάνουμε το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή!
  • Τώρα είναι ή ώρα για τους ανθρώπους των έργων. Στα επόμενα χρόνια μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Πάρε το μέλλον στα χέρια σου!

Δείτε το πρώτο προεκλογικό σποτάκι εδώ: https://www.facebook.com/heraklesdroulias/videos/704540698095138

Βιογραφικό Ηρακλή Δρούλια

Ο Ηρακλής Δρούλιας γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Χαϊδάρι, όπου ήταν υποψήφιος Δήμαρχος (2014) και Δημοτικός Σύμβουλος (2014 – 2019).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Λεόντειου Σχολής Αθηνών (Λεόντειο Λύκειο Πατησίων). Από το 1994 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας κατασκευαστής ιδιωτικών έργων με έδρα το Χαϊδάρι.

Ηρακλής Δρούλιας, πρώτο προεκλογικό σποτάκι: Μπορούμε να αλλάξουμε πολλά! 1

Ο Ηρακλής έχει πολυετή θητεία σε θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Το διάστημα 2010-2016 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, η οποία προέκυψε από τη συγχώνευση του ΟΣΚ με άλλες κατασκευαστικές εταιρείες του δημοσίου. Την περίοδο 2001 – 2004 ήταν Διευθυντής Παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Το 2005 δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (2007 – 2010). Είχε εκλεγεί μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ (2003 – 2012) και νωρίτερα ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (2000 – 2003). Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο ΚΕΔΕΟ (Κέντρο Ελληνικών Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών) την περίοδο 2010 – 2015.

Ο Ηρακλής Δρούλιας είναι εκλεγμένο μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button