ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ηρακλής Δρούλιας: Ο Χαϊδαριώτης υποψήφιος – Μια πολιτική παρουσία που διαφέρει

Ηρακλής Δρούλιας: Ήταν και παραμένει πάντα συνεπής αγωνιστής στις γραμμές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Γράφει ο “ανώνυμος παρατηρητής”

Στις βουλευτικές εκλογές πρωτεύουσα σημασία έχει βεβαίως η επιλογή του κόμματος που θα ψηφίσουμε. Εξίσου σημαντική όμως είναι και η επιλογή του υποψήφιου στον οποίο θα εκφράσουμε την προτίμησή μας. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κατά το Σύνταγμα, η πρώτη και βασική υποχρέωση των βουλευτών είναι «το καθήκον εκπροσώπησης» μιας συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής και των κατοίκων της. Ο βουλευτής εκλέγεται πρώτα και κύρια για να μεταφέρει τη φωνή των πολιτών της περιοχής του στη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία και γενικά στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Στην πόλη μας, στο Χαϊδάρι, αλλά και σε όλη την Δυτική Αθήνα, δεν έχουμε ευτυχήσει να διαθέτουμε αυτή την εκπροσώπηση. Σήμερα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Αθήνας δεν διαμένει μόνιμα στην περιοχή! Έρχονται σαν επισκέπτες, ακούνε τα προβλήματα, μας διαβεβαιώνουν ότι συμπάσχουν μαζί μας και… επιστρέφουν το βράδυ στα σπίτια τους.

Όμως οι βουλευτές εκλέγονται, δεν διορίζονται. Άρα είναι στο χέρι μας να διορθώσουμε αυτή την «ανορθογραφία». Ειδικά οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στο Χαϊδάρι έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτό. Τους την προσφέρει με την παρουσία στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο Χαϊδαριώτης υποψήφιος, Ηρακλής Δρούλιας. Στο πρόσωπό του η έκφραση κλισέ: «ένας από μας» κυριολεκτεί!

Διάβασε και αυτό: Επεκτάσεις Μετρό: Δύο νέες γραμμές στη Δυτική Αθήνα και το Χαϊδάρι; – Πολύ λογικό

Γιατί ο Ηρακλής Δρούλιας:

  • Είναι γέννημα – θρέμμα Χαϊδαριώτης! Γεννήθηκε, μεγάλωσε ζει και κατοικεί μόνιμα στην πόλη μας.
  • Γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής αφού υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί μια 5ετία.
  • Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός αλλά επιτυχημένος επαγγελματίας στον ιδιωτικό τομέα ως επικεφαλής κατασκευαστικής εταιρείας.
  • Διοίκησε με επιτυχία σημαντικούς δημόσιους οργανισμούς και διαχειρίστηκε ανεπίληπτα το δημόσιο χρήμα με υπευθυνότητα και ακεραιότητα.
  • Δεν είναι αλεξιπτωτιστής στο δημόσιο βίο! Από τα μαθητικά του χρόνια είναι πάντα παρών στους συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες ως Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της σχολής του και μέλος του Κ.Σ της ΕΦΕΕ, ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών και ως Γενικός Γραμματέας και μέλος της Δ.Ε του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας.
  • Και το κυριότερο: Ο Ηρακλής Δρούλιας ήταν και παραμένει πάντα συνεπής αγωνιστής στις γραμμές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και της Δημοκρατικής Παράταξης. Πάντα στην πρώτη γραμμή των πολιτικών αγώνων του Κινήματος και στις εύκολες και στις δύσκολες εποχές. Ακόμη και ως υποψήφιος δήμαρχος, όταν όλοι δήλωναν «ανεξάρτητοι» ο ίδιος δεν κρύφτηκε και δεν αποσιώπησε την κομματική του ένταξη και την κομματική του ιδιότητα, αγνοώντας το όποιο πολιτικό κόστος!

 Κάθε ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ στο Χαϊδάρι έχει μια καλή και σίγουρη επιλογή: να στηρίξει με την ψήφο του έναν συνεπή αγωνιστή της παράταξης, έναν «άνθρωπο της διπλανής πόρτας». Είναι ο μοναδικός Χαϊδαριώτης Υποψήφιος, Ηρακλής Δρούλιας. Με τη βεβαιότητα ότι αυτός ο σταυρός προτίμησης διαφέρει. Και αξίζει…

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button