ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Ηλίας Στρατικόπουλος: “Οι Χαϊδαριώτες να αγκαλιάσουν τη Δάφνη”

Του Χρήστου Τσούνη

Η Δάφνη Δαφνίου μετά από μια τριετία στην Α2 φέτος θα αγωνιστεί στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο νέος προπονητής ετοιμάζει μια ομάδα που απαρτίζεται από αρκετούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές.

Ηλίας Στρατικόπουλος: "Οι Χαϊδαριώτες να αγκαλιάσουν τη Δάφνη" 1

Ο Ηλίας Στρατικόπουλος μιλάει στο Χαϊδάρι Σήμερα:

Ποια είναι τα βασικά συστατικά του φετινού project της Δάφνης;

Χτίζουμε μια ομάδα από την αρχή, παντρεύοντας τα πολλά νέα παιδιά που έχουμε με κάποιους έμπειρους παίκτες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα σύνολο που θα προσπαθεί  να πιάνει το 100% σε κάθε παιχνίδι..

Τι να περιμένει να δει από τη Δάφνη το φίλαθλο κοινό της πόλης; Ποια είναι η αγωνιστική φιλοσοφία που θέλετε να περάσετε στους παίκτες σας;

Θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που «παίζει στα κόκκινα» από το πρώτο λεπτό, με γρήγορο και πιεστικό παιχνίδι.

Ποιοι είναι οι  στόχοι της φετινής ομάδας;

Ο πρώτος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε να εντάξουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε από το εφηβικό τμήμα. Θέλουμε αυτό να έχει μια συνέχεια. Σίγουρα θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή της ομάδας.

Βλέπετε κάποια κενά στο ρόστερ; Θα γίνουν κάποιες ακόμη προσθήκες στην ομάδα;

Ηλίας Στρατικόπουλος: "Οι Χαϊδαριώτες να αγκαλιάσουν τη Δάφνη" 3

Θα γίνουν σίγουρα δυο ακόμη προσθήκες. Έχουμε μιλήσει με κάποιους παίκτες και περιμένουμε να ενταχθούν κι αυτοί στην ομάδα σύντομα..

Η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες. Νομίζετε ότι κάποιοι από αυτούς θα καταφέρουν να διακριθούν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής;

Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε αυτά τα παιδιά να εξελιχθούν μέσα από τη διαδικασία του πρωταθλήματος και να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Θέλετε να προσθέσετε κάτι άλλο;

Ναι. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους Χαιδαριώτες να αγκαλιάσουν την ομάδα και όλα τα παιδιά και να γεμίζουν κάθε Σάββατο το γήπεδο. Η Δάφνη είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία στη Δυτική Αθήνα. Ο καθένας πρέπει να τη βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Κύριε Στρατικόπουλε σας ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ και εγώ

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button