ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη δίπλα στα παιδιά του ΓΣ Χαϊδαρίου

Την Παρασκευή 12/10/2018 στο αθλητικό κέντρο Χαϊδαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του ΓΣ Χαϊδαρίου με σκοπό τη γνωριμία με τα νέα παιδιά, αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη δίπλα στα παιδιά του ΓΣ Χαϊδαρίου 3

Εκεί παραβρέθηκαν τα μέλη του Συλλόγου, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος οι προπονητές και όλοι οι νέοι και παλαιότεροι αθλητές του Συλλόγου, οι οποίοι ευχήθηκαν στα παιδιά για τη νέα χρονιά, υγεία, επιτυχίες και εκπλήρωση προσωπικών στόχων, αγωνιστικών και μη, καθώς και επιτυχία στο σχολείο για τα μικρότερα παιδιά.

Η πρωταθλήτρια του Συλλόγου, μέλος της Εθνικής ομάδας με συμμετοχή σε Βαλκανικά πρωταθλήματα καθώς και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βερολίνο, Κορίνα Πολίτη, ευχήθηκε και εκείνη με τη σειρά της στα παιδιά, για καλή χρονιά, αλλά και μοιράστηκε μαζί τους σκέψεις και προτροπές, μιας και η ίδια αποτελεί πρότυπο για αυτά.

Το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά και καλεί τους γονείς να εμπιστευτούν τους προπονητές και τα μέλη του Συλλόγου για την σωστή εκγύμναση των παιδιών τους, με όχημα τον κλασικό αθλητισμό.

Η πρωταθλήτρια Κορίνα Πολίτη δίπλα στα παιδιά του ΓΣ Χαϊδαρίου 5

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button