ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η “κόκκινη” διοίκηση του Δήμου θα βάψει κόκκινη την καρδιά του Χαϊδαρίου;

Μπήκαμε στον Φεβρουάριο, τον μήνα της Γιορτής των Ερωτευμένων. Σε αυτήν το Χαϊδάρι διεκδικεί μία ξεχωριστή θέση, μια και διαθέτει τη “μεγαλύτερη φυσική καρδιά της Ευρώπης”.

Η πέτρινη καρδιά του Ποικίλου γίνεται ατραξιόν της 14ης Φεβρουαρίου σε όλο το Λεκανοπέδιο και γι’ αυτό φρόντισε ιδιαίτερα τα προηγούμενα χρόνια η δημοτική αρχή Ντηνιακού, με ειδικούς φωτισμούς και εκδηλώσεις. Η γιορτή αυτή σε πολλούς άρεσε και τα λάικ έπεφταν κατά χιλιάδες. Αλλά σε άλλους προκαλούσε αποστροφή σαν γλυκανάλατη ενασχόληση, ενώ τα προβλήματα ήταν πολλά.

Τι θα γίνει όμως φέτος, που έχουμε νέα δημοτική αρχή; Η “κόκκινη” διοίκηση Σελέκου θα βάψει κόκκινη την καρδιά του Χαϊδαρίου;

Ρωτήσαμε σχετικά τον δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο και η απάντηση ήταν ένα κατηγορηματικό “όχι”. Για τη σημερινή δημοτική αρχή η εκδήλωση αυτή, με τον τρόπο που γίνεται, δεν έχει ουσία και βάθος. Όπως πληροφορηθήκαμε, αντί για τη φωταγώγηση, η Γιορτή των Ερωτευμένων θα γίνει με τη διοργάνωση ποιητικής βραδιάς. Σχετικά με αυτήν περισσότερα σε επόμενο άρθρο.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button