ΑΠΟΨΕΙΣΑΡΘΡΑΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Η κατρακύλα της δημοτικής αρχής δεν έχει τελειωμό”

Η κατρακύλα της δημοτικής αρχής δεν έχει τελειωμό – Η παράδοση των δελτίων τύπου παραπληροφόρησης και προπαγάνδας συνεχίζεται.

Αποστόλης Θεοφίλης, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Το Χαϊδάρι Ψηλά!»

Ένας Βαγγέλης Ντηνιακός που θυμίζει πολιτικό  «Κοντορεβυθούλη» και  ό, τι δεν φτάνει, επιχειρεί να το κοντύνει με ψέματα και λάσπη. Ένας  δήμαρχος «Φάντασμα», που δεν μας δίνει απαντήσεις στα Δημοτικά Συμβούλια και «κρύβεται» πίσω από το «Γραφείο Επικοινωνίας». Ο πρώτος δημότης της πόλης  συμπεριφέρεται ως  πορφυρογέννητη «Σταχτοπούτα» μοιράζοντας  «παραμύθια» στους Χαϊδαριώτες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά:

Τόλμησε και μίλησε για πολιτική ηθική και χαμηλό επίπεδο, εκείνος που δεν δίστασε να αναθέσει εν μέσω κορονοϊού τις απολυμάνσεις των σχολείων στον προεκλογικό κορναδόρο και εκλογικό του αντιπρόσωπο, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία χιλιάδων παιδιών.

Τόλμησε και μίλησε για πολιτική ηθική και χαμηλό επίπεδο, ο  επικεφαλής μιας δημοτικής αρχής, η οποία εκμεταλλεύεται πολιτικά την προσπάθεια γονέων και μαθητών για διαγραμμίσεις έξω από τα σχολεία και σπεύδει να βγάλει  φωτογραφίες μετά.

– Τόλμησε και μίλησε για πολιτική ηθική, ο δήμαρχος των απευθείας αναθέσεων σε προεκλογικούς του συνεργάτες, τις ρουσφετολογικές προσλήψεις σε θέσεις ειδικών συμβούλων αποτυχόντων υποψηφίων του και με τις ψεύτικες υποσχέσεις για δημιουργία στάσης Μετρό κι ανάπτυξης μητροπολιτικού πάρκου στον Σκαραμαγκά, που ξεπέρασε και τον «Πινόκιο».

Όμως το πόσο πανικό και πολιτικό φόβο νιώθει απέναντι στην παράταξή μας, το απέδειξε για μία ακόμη φορά.

Σε μια κατάπτυστη ανακοίνωση δεκαπέντε αναφορές του ονόματός μου αλλά καμία στο δημοτικό συμβούλιο. Ένας φτηνός  χαρακτηρισμός περί «Κοκκινοσκουφίτσας». Απίστευτο κι όμως αληθινό. Οι «παραμυθάδες της γκάφας» παραδέχονται με έμμεσο τρόπο  ότι είναι ο «κακός ο λύκος» της υπόθεσης. Διοικούν μια ολόκληρη πόλη και δεν γνωρίζουν ούτε την ιστορία της «Κοκκινοσκουφίτσας»(!).

Για εμάς η «φυγομαχία» Ντηνιακού αποτελεί πλέον σύνηθες φαινόμενο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι αποφεύγει όπως «ο διάβολος το λιβάνι» τον «ζωντανό» διάλογο. «Λυγίζει» στην πολιτική αντιπαράθεση και καταφεύγει στις ύβρεις των αντιπάλων του.Ειδικός” στις γκάφες και στην πολιτική «κατινολογία».

Επιχειρεί ετεροχρονισμένα κι εξ αποστάσεως να «καλύψει» τις κυνικές απαντήσεις που έδωσε στο προτελευταίο δημοτικό συμβούλιο αναφορικά με την «ΝΕΟΡΟΣ Ι.Κ.Ε.».

Ας θυμηθούμε όμως ΞΑΝΑ τι είχε απαντήσει αρχικά  ο κ. Ντηνιακός στα ερωτήματά  μας.

  • Ότι τον είχε διαβεβαιώσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ότι έχει έδρα στην Πίνδου 155 (!). Δεν είχε μιλήσει ούτε για αρίθμηση οδών, πόσο μάλλον για την οδό Πίνδου 139 (!).
  • Ότι και οι δύο προσφορές για τις εργασίες και συντήρηση του Κολυμβητηρίου κατατέθηκαν ουσιαστικά από εταιρείες με κοινό μέτοχο (!). Δηλαδή, δεν υπήρχε η έννοια του υγιούς ανταγωνισμού, αφού τα συγκεκριμένα εταιρικά σχήματα ουσιαστικά ανταγωνίζονταν τον εαυτό τους (!). Συνεπώς δεν γνωρίζουμε εάν προτιμήθηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά για το ταμείο του δήμου.
  • Ότι συστάθηκε το καλοκαίρι του 2019 και επέλεξε την μορφή Ι.Κ.Ε για φορολογικούς λόγους (!). Αλήθεια, τί ήθελε να πει ο δήμαρχος με αυτή του την φράση; Μήπως υπάρχει κι άλλη μορφή εταιρείας των συγκεκριμένων συμφερόντων που συνεργάζεται στο ίδιο τομέα με τον δήμο; Γνωρίζει να μας ενημερώσει αν το δημόσιο, κερδίζει ή χάνει φορολογικά από αυτό;
  • Δεν μας ενημέρωσε εάν υπήρξε επιβλέπων υπάλληλος από την Τεχνική Υπηρεσία και  πρωτόκολλο παραλαβής των συγκεκριμένων εργασιών. Απαιτούμε εδώ και τώρα την δημοσιοποίησή τους, εάν υπάρχουν.
  • Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση συναδέλφου εάν η διαδικασία είναι σύννομη και η σχετική σύμβαση έχει εκ των υστέρων τροποποιηθεί.

Όμως ας επανέλθουμε  στη σημερινή πραγματικότητα.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών στην τελευταία συνεδρίαση μας απάντησε ότι η οδός Πίνδου 155, υπάρχει στον αριθμό 149, και μετά από λίγα δευτερόλεπτα μετατράπηκε σε 139 (!).

Η διοίκηση δημοσιοποιεί έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής  με ημερομηνία βεβαίωσης  10/06/2020, ενώ έχει έρθει στο φως της  δημοσιότητας ανάλογο έγγραφο της ίδιας Υπηρεσίας  με  ημερομηνία 01/06/2020 και ενημερώνει ότι η οδός Πίνδου σταματά στο 137.

Προκύπτει ξεκάθαρα ότι μέχρι να εκδοθεί κι η δεύτερη βεβαίωση ούτε η εταιρεία πιθανόν γνώριζε την μεταβολή και δήλωνε ως έδρα το 155.

Κυρίες  και κύριοι της διοίκησης,

Η αυτογελοιοποίηση έχει και τα όριά της.

Αποφασίστε επιτέλους η έδρα της εταιρείας πού είναι; Πίνδου 155 ή 139;

Κι αφού είναι στο 139, γιατί οι αναθέσεις που υπέγραψε ο δήμαρχος είναι στην οδό Πίνδου 155; Μήπως η δική μας παρέμβαση οδήγησε τον δήμο αλλά και την εταιρεία να ανακαλύψουν ότι όλους αυτούς τους μήνες δήλωναν λανθασμένη διεύθυνση;

Σε κάθε περίπτωση, σας καλούμε από κοινού να επισκεφτούμε την εταιρεία για να διαπιστώσουμε την ποιότητα των εγκαταστάσεων ενός εξωτερικού συνεργάτη του δήμου.

Όμως δυστυχώς τα υπόλοιπα καίρια ερωτήματα που έχουμε απευθύνει στην δημοτική αρχή παραμένουν αναπάντητα.

Ο δήμαρχος της πολιτικής εξαπάτησης επιδιώκει να αλλάξει την ατζέντα και να μην απαντήσει για την ταμπακιέρα.

Αλλά δεν θα καταφέρει να «αποδράσει» με επικοινωνιακούς ελιγμούς κι αλχημείες.

Έφτασε η ώρα να συνειδητοποιήσει η δημοτική αρχή του Facebook, ότι η διοίκηση του δήμου δεν είναι  «παιδική χαρά».

Προσαρμοστείτε όσο είναι καιρός με την καθημερινή και γόνιμη αντιπολίτευσή μας.

Λευκή «επιταγή» με την περιουσία των Χαϊδαριωτών δεν πρόκειται να σας δώσουμε.

Y.Γ. 1 Μετά από δική μας πίεση, προέκυψε η τελευταία ενημέρωση. Περιμένουμε και για τα υπόλοιπα απαντήσεις από την δημοτική αρχή των ΨΕΜΑΤΩΝ. Όσο για τις συνεχείς αποκαλύψεις αντιλαμβανόμαστε ότι σας ενοχλούν αλλά οφείλονται στις αμέτρητες γκάφες σας.  

Υ.Γ. 2 Πρωτοφανής αντιδημοκρατική  παραίνεση δημοτικής αρχής  σε τοπικά μέσα ενημέρωσης να μην προβάλλουν την άποψη της αντιπολίτευσης, και όταν το κάνουν να τα χαρακτηρίζουν ανυπόστατα, αλλά από την άλλη χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα του δήμου για να εξαπολύουν  προσωπικές επιθέσεις σε επικεφαλής παρατάξεων.

Υ.Γ. 3 Δήμαρχε της «γκάφας», η παράταξή μας έχει ενωμένη παρουσία στα δημοτικά συμβούλια με νωπή την ψήφο χιλιάδων Χαϊδαριωτών. Μάλλον μας μπερδεύεις με άλλη παράταξη, προεκλογικό «Δούρειο ίππο» που έστησες και δεν σου βγήκε μετεκλογικά. Φαίνεται «χάλασε το προξενιό» και σου έμεινε «προίκα» ο επικεφαλής.

Υ.Γ. 4 Δήμαρχε των «παραμυθιών», πάλι σε «έκαψε» το γραφείο τύπου. Ποτέ δεν χρησιμοποιείς την λέξη ανύπαρκτος και το όνομα ΘΕΟΦΙΛΗΣ δεκαπέντε φορές. «Νόμος» της επικοινωνίας, δεν σου τα έχει πει  αυτά το επικοινωνιακό «σαΐνι» που έχεις προσλάβει;

Υ.Γ. 5 Δήμαρχε του Facebook, πράγματι για εσένα  μπορεί να είναι ανύπαρκτος ο Αποστόλης Θεοφίλης, που αγωνίζεται αυτοδιοικητικά από το 2006 για την πόλη κι έχει διατελέσει αμισθί αντιδήμαρχος από το 2010, ενώ εσύ είσαι υπαρκτός που μέχρι τις εκλογές του 2014, η όποια πολιτική σου παρακαταθήκη ήταν η δημαρχιακή θητεία του πατέρα σου.

Βαγγέλη Ντηνιακέ, μέχρι το τέλος της τετραετίας, όλοι οι  Χαϊδαριώτες, θα καταλάβουν ότι στο «τζάκι» καίγονται τα «κούτσουρα».  

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑήρθαν#

#Με ΨΕΜΑΤΑ στο Χαϊδάρι_ΞΑΝΑσυνεχίζουν# 

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button