ΓΕΥΣΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑΕΥ ΖΕΙΝΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Τα εκλεκτά κρέατα και οι κοπές τους, που πρέπει να δοκιμάσεις

 Από το κρεοπωλείο που “Τα κόβει όλα, εκτός από την ποιότητα!”

Η πιο δημοφιλής κοπή τα τελευταία χρόνια είναι το Τ-Bone και η Tomahawk. Και αν αναρωτιέστε αν αυτές οι κοπές αποτελούν κάτι νέο που μας έρχεται από έξω, τότε να σας ενημερώσουμε πως η εκλεκτή Tomahawk δεν είναι τίποτα περισσότερο από την παραδοσιακή σπαλομπριζόλα, την «σταυλίσια» που απολαμβάνουμε στην ταβέρνα!

Η «καρδιά» της σπαλομπριζόλας ονομάζεται Rib Eye. Είναι το premium κομμάτι του κρέατος που κόβεται από τον 7ο έως τον 13ο σπόνδυλο του ζώου και αποτελείται από δύο διακριτούς μύες, ενώ διαθέτει εξαιρετική κατανομή λίπους!

Τα εκλεκτά κρέατα και οι κοπές τους, που πρέπει να δοκιμάσεις 3

Dry Aging Γαστρονομία

Οι περισσότερες από αυτές τις κοπές οι οποίες έχουν γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια γαστρονομία, αναδεικνύονται γευστικά μέσα από τη διαδικασία του σιτέματος. Στην διαδικασία αυτή πού διαρκεί από 30 έως και 180+ μέρες διασπώνται οι ίνες του, στραγγίζει το κρέας από όλα τα υγρά του και αυτό του αλλάζει γεύση και μυρωδιά, γίνεται πιο τρυφερό και πιο γευστικό.

Χαϊδάρι Σήμερα "Τα Παιδιά", γιατί η ποιότητα της πρώτης ύλης απογειώνει την κουζίνα μας 4

Υπέροχες κοπές, άριστα ελληνικά κρεατικά και ψυγείο dry age θα βρείτε στο κρεοπωλείο “τα Παιδιά” της οικογένειας Πάσχου.

Και NEW IN: Σαλάμι Αέρος δια χειρός Πάσχου!

Οι ίδιοι ανήσυχοι γνώστες του κρέατος παρουσιάζουν κάτι νέο για εκλεκτούς πελάτες και μερακλήδες κρεατοφάγους, την δική τους εκδοχή για τα σαλάμια αέρος. Δια χειρός Πάσχου, Χωρίς Συντηρητικά και Φυσικής Ωρίμανσης. Μας περιμένουν να δοκιμάσουμε σαλάμια αέρος με χοιρινό, χοιρινό με τρούφα, μοσχαρίσιο ή πρόβατο!

Αύριο ξέρετε που να πάτε. Σωστά; Εμπιστευθείτε τα παραδοσιακά κρεοπωλεία “Τα παιδιά” Πάσχος ή το e-shop της επιχείρησης και απολαύσετε υπεύθυνα

Κρεοπωλεία Πάσχος “Τα Παιδιά” Σύνορα Χαϊδάρι – Αιγάλεω: Ηρακλείτου & Πολυδεύκους 32, Πλατεία Παπάγου, Τ 210 5911337

Παρόμοια Άρθρα

Back to top button