ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

“Η Δυτική Αθήνα στο προσκήνιο”: Εκδήλωση του Ηρακλή Δρούλια στο Χαϊδάρι

Το μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Ηρακλής Δρούλιας, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 ομιλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου. Η εκδήλωση – ομιλία θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Η εκδήλωση «Η Δυτική Αθήνα στο προσκήνιο» αποτελεί την έναρξη της συμμετοχικής διαδικασίας με τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας για την καταγραφή προβλημάτων και εύρεση λύσεων στα θέματα που τους αφορούν.

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, στις 11 π.μ. στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, ο κ. Δρούλιας θα αναφερθεί τόσο στο πολιτικό και εκλογικό σκηνικό, όσο και στα προβλήματα που ταλανίζουν τη Δυτική Αθήνα και τις προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Βιογραφικό Ηρακλή Δρούλια

Ο Ηρακλής Δρούλιας γεννήθηκε, μεγάλωσε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Χαϊδάρι, όπου ήταν υποψήφιος Δήμαρχος (2014) και Δημοτικός Σύμβουλος (2014 – 2019).

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και της Λεόντειου Σχολής Αθηνών (Λεόντειο Λύκειο Πατησίων). Από το 1994 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας κατασκευαστής ιδιωτικών έργων με έδρα το Χαϊδάρι.

Ο Ηρακλής έχει πολυετή θητεία σε θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Το διάστημα 2010-2016 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων και στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ, η οποία προέκυψε από τη συγχώνευση του ΟΣΚ με άλλες κατασκευαστικές εταιρείες του δημοσίου. Την περίοδο 2001 – 2004 ήταν Διευθυντής Παρακολούθησης Ολυμπιακών Έργων στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Το 2005 δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (2007 – 2010). Είχε εκλεγεί μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ (2003 – 2012) και νωρίτερα ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (2000 – 2003). Έχει διατελέσει Πρόεδρος στο ΚΕΔΕΟ (Κέντρο Ελληνικών Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών) την περίοδο 2010 – 2015.

Ο Ηρακλής Δρούλιας είναι εκλεγμένο μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Παρόμοια Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button